BDP'li vekilden başkomisere tokat/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Mart 2011 18:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde bugün kutlanan Nevruz etkinlikleri sonrasında olaylar çıktı. Kutlamalara katılan BDP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel, göstericilere tazyikli su ve gaz bombası ile yapılan müdahalenin ardından tartıştığı bir başkomisere tokat atıp, hakaret etti.

Silopi'nin Habur Yolu kenarındaki bir boş arazide yapılan nevruz kutlamalarına yaklaşık 20 bin kişi katıldı. BDP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel'in de katıldığı kutlamalar sonrası yaklaşık 2 bin kişi, ilçe merkezinde bulunan Sanat Sokağı'ndaki barış çadırına yürümek istedi. Ancak güvenlik güçleri grubun yürümesine izin vermedi. BDP'li Milletvekili ile polis yetkilileri arasında uzun süren yapılan görüşmeler de sonuçsuz kalınca, grup yürüyüşe geçti. Bunun üzerine güvenlik güçleri de yürümekte direnen gruba gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti.


Tazyikli su ile ıslandığı görülen BDP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel ile destek kuvvet olarak Şırnak merkezden gelen ve adı öğrenilemeyen görevli bir başkomiser arasında tartışma başladı. Tartışma sırasında sinirlenen BDP'li Tuncel, görevli başkomisere, bağırarak tokatladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber