Şehit polis gözyaşlarıyla uğurlandı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Mayıs 2011 16:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
HATAY'da akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen 60 yaşındaki Yusuf Gezer tarafından pompalı tüfekle açılan ateş sonucu meslektaşı 38 yaşındaki Coşkun Akşit ile şehit olan polis 40 yaşındaki İsmail Gündüz memleketi Eskişehir'de gözyaşları içinde toprağa verildi.

Şehit polis İsmail Gündüz'ün cenazesi dün gece Eskişehir'e getirilerek Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna konuldu. Gündüz'ün bayrağa sarılı tabutu bugün öğle saatlerinde yakınları tarafından morgdan alınarak annesi Feriha Gündüz'ün oturduğu Emek Mahallesi'ndeki evinin önüne götürüldü. Burada yapılan duanın ardından cenaze daha sonra törenin yapıldığı Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki İlahiyat Camii'ne getirildi.

Buradaki törene Vali Mehmet Kılıçlar, Garnizon Komutan Vekili ve 1'inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Fikret Erbilgin, 1'inci Hava Kuvveti Komutan Yardımcısı Tümgeneral Ayhan Gümüş, Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fazıl Tekin, AK Partili Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, şehidin annesi Feriha Gündüz, öğretmen olan eşi Zeynep Gündüz, çocukları 11 yaşındaki Görkem ve 7 yaşındaki Perihan ile çok sayıda kişi katıldı.

Zeynep Gündüz törende iki çocuğuna sarılıp ağladı. Zaman zaman yakasına taktığı eşinin fotoğrafına elleriyle dokunan Zeynep Gündüz'ü kadın polisler teselli etmeye çalıştı. Törene katılan Vali ve komutanlar da şehidin yakınlarına başsağlığı diledi. Zeynep Gündüz, eşinin tabutuna sarılıp gözyaşı döktü.

Şehidin ablası Ayfer Güvenoğlu da "Bir gün önce telefon edip Eskişehir'e geleceğini söyledin. Cenazen mi gelecekti?" diye konuşarak ağladı.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra şehit polis İsmail Gündüz'ün tabutu polisler tarafından omuzlara alınarak ambulansa götürüldü. Şehidin yakınlarından bazı kadınlar tabuta el salladı. Şehit polis Gündüz'ün cenazesinin bulunduğu ambulans cami bahçesinden ayrılırken Vali Mehmet Kılıçlar'ın yanında bulunan komutanlar da asker selamı verdi. Şehit polis İsmail Gündüz'ün cenazesi Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber