İfadesi alınan 3 general serbest bırakıldı/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2011 17:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genelkurmay tarafından hükümet aleyhine kara propaganda yapmak amacıyla kurulduğu belirtilen internet siteleriyle ilgili yürütülen 'internet andıcı' soruşturması kapsamında Tümgeneral Mustafa Bakıcı da serbest bırakıldı.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilen Bakıcı, Savcı Cihan Kansız tarafından sorgulandı. Bakıcı, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Soruşturma kapsamında bugün Korgeneral Mehmet Eröz ve Tümgeneral Hıfzı Çubuklu da ifade vermişti. Çubuklu, adliye çıkışında 'zaten serbest kalacaktık' ifadelerini kullanmıştı. Korgeneral İsmail Hakkı Pekin'in de daha önce ifade verdiği ve serbest kaldığı belirtildi.


- ''Kamuoyunu yönlendirme amaçlı internet siteleri kurulduğu'' yönündeki iddialara ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan Tümgeneral Hıfzı Çubuklu, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinden ayrıldı.

Tümgeneral Çubuklu'nun ifadesi, soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız tarafından alındı.

Daha sonra İstanbul Merkez Komutanlığına ait sivil plakalı bir araçla adliyeden ayrılan Çubuklu, basın mensuplarının ''Serbest mi kaldınız?'' şeklindeki soruları üzerine ''Zaten serbest kalacaktık'' diye cevap verdi.


KORGENERAL MEHMET ERÖZ SERBEST

''Kamuoyunu yönlendirme amaçlı internet siteleri kurulduğu'' yönündeki iddialarla ilgili soruşturma kapsamında ifadesi alınan Korgeneral Mehmet Eröz, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinden ayrıldı.

Korgeneral Eröz'ün ifadesi, soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız tarafından alındı.

Eröz, daha sonra, İstanbul Merkez Komutanlığına ait sivil plakalı araçla adliyeden ayrıldı.


İKİ GENERAL ADLİYEDE

- Tümgeneraller Hıfzı Çubuklu ve Mustafa Bakıcı, ''Kamuoyunu yönlendirme amaçlı internet siteleri kurulduğu'' yönündeki iddialara ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermek üzere Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine geldi.

İstanbul Merkez Komutanlığına ait sivil plakalı bir araçla adliyeye gelen Bakıcı ve Çubuklu'nun ifadelerinin, soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız tarafından alınması bekleniyor.

KORGENERAL MEHMET ERÖZ DE ADLİYEDE

Korgeneral Mehmet Eröz, ''Kamuoyunu yönlendirme amaçlı internet siteleri kurulduğu'' yönündeki iddialara ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermek üzere Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine geldi.

İstanbul Merkez Komutanlığına ait sivil plakalı bir araçla hakim ve savcıların kullandığı kapıdan adliyeye alınan Korgeneral Eröz'ün ifadesinin, soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız tarafından alınması bekleniyor.

Tümgeneraller Hıfzı Çubuklu ve Mustafa Bakıcı da aynı soruşturma kapsamında adliyede bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber