Dört aday için tekrarlanan YGS sona erdi/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2011 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cevap kağıtları ÖSYM'ye ulaşmadığı için sınavı iptal edilen 4 aday için tekrarlanan Yükseköğretime Giriş Sınavı'na (YGS) ?eşdeğer sınav? sona erdi.

Sınava giren adaylardan biri olan İslam Yalçın, sınav sonrası yaptığı açıklamada, kendisiyle birlikte iki adayın Dicle Üniversitesi Rektörlük Binası'nda sınava alındığını belirtti. Yalçın, diğer bir adayın ise İzmit'te sınava girdiğinin söylendiğini kaydetti.

Sınava girerken üstlerinin aranmadığını belirten Yalçın, nüfus cüzdanlarının kontrol edilmesinin ardından saat 10.00'da sınavın başladığını söyledi. Yalçın, kalem, silgi ve kalemtıraşın ÖSYM tarafından temin edildiğini belirtti.

Yalçın, ?Sınav beklediğim kadar iyi geçmedi. İptal edilen sınava göre sorular zordu. Şahsen ben sınava konsantre olamadım. Diğer sınav çok iyi geçmişti? dedi.

Kitapçıkların ?adaya özgü kitapçık? olmadığını ifade eden Yalçın, ?Sınav sonucu belki bu akşam belki de yarın sabah açıklanacak. ÖSYM'den telefonla arayarak sonucu bildirecekler. Barajı aşarsam ikinci aşama sınavına gireceğim. O sınava nerede gireceğimi de söylenecek? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber