Karnesinde zayıf olanı evine polis götürdü/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Haziran 2011 18:06, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

ERZURUM Emniyet Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü, 'Karneler kırık olabilir ama kalpler kırılmasın' sloganıyla karnesinde zayıf not bulunan çocukları yalnız bırakmadı. Polisler, karnesinde zayıf not bulunan çocukları evlerine kadar götürülerek ailelerine teslim etti.

Bugün çalan son zille Erzurum'da 188 bin 239 öğrenci yaz tatiline 'merhaba' dedi. 2010-2011 eğitim -öğretim sezonunun sona ermesi sebebiyle Vali Sebahattin Öztürk, merkez Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer ile birlikte Turgut Özal İlköğretim Okulu'nda bir ve beşinci sınıf öğrencilerine karnelerini verdi. Öğrencilere birer de kitap hediye eden Vali Öztürk, öğrencilerin yaz tatilinde iyi dinlenmeleri ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

POLİS NEZARETİNDE KARNE

51 bin 138 öğrencinin takdir ve teşekkür aldığı Erzurum'da karnesinde zayıf bulunan öğrenciler için polis harekete geçti. Çocuk Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, okullara giderek karne dağıtımına eşlik etti. Notlarında zayıf bulunan öğrencilere psikolojik destek veren polisler, çocukları evlerine kadar götürüp ailelerine teslim etti.

Çocuk Şube Müdürü Faruk Adıgüzel, karnesinde zayıf not bulunan öğrencilere psikolojik destek verdiklerini ve evlere kadar götürerek aileleri de bu konuda uyardıklarını belirtti. Başarının sadece çocuktan geçmediğini aile, okul ve öğretmenin de önemini anlattıklarını ifade eden Şube Müdürü Faruk Adıgüzel, "Biz hiç bir çocuğumuzun karnesindeki zayıf yüzünden kalbinin kırılmasını istemiyoruz. Karneler kırık olabilir ama kalpler kırık olmasın' sloganıyla hareket ediyoruz. Karnenin düzeltilme imkanı var. Kırılan bir kalbi düzeltmek çok zordur" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber