Öğretim görevlisi eniştesini öldürdü/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Haziran 2011 12:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde, 39 yaşındaki Ali Rıza A., kız kardeşine kötü davrandığı gerekçesiyle tartıştığı Süleyman Demirel Üniversitesi'ne (SDÜ) bağlı Meslek Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi olarak çalışan eniştesi 41 yaşındaki Mustafa İnanıcı'yı bıçaklayarak öldürdü.

Olay saat 02.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre SDÜ Yalvaç Meslek Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi olan Mustafa İnanıcı ile bir süredir aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan eşi Semra İnanıcı arasında dün gece yine tartışma çıktı. 2 çocuk babası İnanıcı'nın kardeşine kötü davrandığını ileri süren 39 yaşındaki Ali Rıza A., eniştesi Mustafa İnanıcı ile Kızılca Mahallesi'nde TV vericilerinin yanında buluştu.

TEDAŞ abone servisinde 13 yıldır memur olarak görev yapan Ali Rıza A. ve eniştesi Mustafa İnanıcı bir süre alkol alarak konuştular. İkili arasında daha sonra tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ali Rıza A., eniştesi Mustafa İnanıcı'yı göğsünden art arda bıçakladı. Öğretim görevlisi Mustafa İnanıcı, göğsüne aldığı 3 bıçak darbesiyle olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olaydan sonra polis merkezine giderek teslim olan Ali Rıza A., gözaltına alındı. Mustafa İnanıcı'nın cesedi ise otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber