Şanlıurfa'da petrol istasyonunda patlama: Ölü ve yaralılar var/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2011 09:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa'nın Karaköprü beldesinde bir petrol istasyonunda meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 2'si ağır 7 kişi de yaralandı.

LPG tankında meydana gelen patlama nedeniyle çevredeki çok sayıdaki binada hasar oluştu. İstasyon çevresindeki çok sayıda park halindeki araç alev alıp yanmaya başladı

İlk gelen bilgilere göre patlama nedeniyle 1 kişi öldü, 2'si ağır 7 kişi de yaralandı.

Olay sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin güçlükle müdahale ettiği yangın sırasında zaman zaman patlama sesleri duyuldu. Patlama sonrası meydana gelen yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

ŞANLIURFA'DAKİ PATLAMA: 17 YARALI

- Şanlıurfa'nın Karaköprü beldesindeki bir akaryakıt istasyonunun arkasında yaşanan ve 1 kişinin öldüğü patlamada, yaralananların sayısının 17'ye yükseldiği bildirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu üzerindeki bir petrol istasyonunun arkasında, sabah saatlerinde yaşanan patlamanın ardından olay yerine giden ekipler, yanan araçları söndürdü.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu da olaydan sonra tek yönlü olarak araç trafiğine kapatıldı.

Ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü ve 1 kişinin hayatını kaybettiği olayda, ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralıların sayısının 17 olduğu belirtildi.

Bu arada istasyon yakınındaki bir çok ev ve iş yerinin zarar gördüğü olay sonrasında çevre sakinlerinin evlerini terk ettiği görüldü. Polis ekipleri, gaz kaçağı tehlikesinin devam ettiğini belirterek, vatandaşlardan cep telefonlarını kullanmamaları ve olay yerinden uzaklaşmaları yönünde anonslar yapıyor.

DHA - AA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber