Bodrum Belediyesi'ne büyük operasyon/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2011 10:41, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Bodrum Belediyesine ?rüşvet? operasyonu düzenleyen polis, çok sayıda evraka el koydu. Belediyedeki incelemeler sürüyor.

Muğla ve Bodrum emniyet müdürlükleri ekipleri, sabah saatlerinde, Bodrum Belediyesine operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda evraka el konuldu. Ekipler, Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde de çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, incelemeye alınan evrakların Bodrum Adliyesine götürüleceği öğrenildi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayı yeni duyduğunu ifade ederek ?Ekipler belediyemizin almış olduğu bazı meclis kararlarını istedi. Şu anda bu kararlar belediyede inceleniyor. Önemli bir şeyin olduğunu zannetmiyorum? diye konuştu.

Öte yandan, belediye güvenlik görevlileri de belediye çevresinde tedbir alarak basın mensuplarının belediye binasına girişine izin vermiyor.

Bodrum Belediyesi'nden "rüşvet" açıklaması

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, belediyeye düzenlenen operasyonla ilgili olarak ?Belediyenin işleri devam ediyor. Bazı evrakları istediler onları alıp gidecekler. Herkes rahat olsun? dedi.

Kocadon, Bodrum Belediyesine girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin işlerinin aksamadan devam ettiğini söyledi.

Vatandaşların belediyeye rahatlıkla girip çıktığını belirten Kocadon, ?Belediyenin işleri devam ediyor. Bazı evrakları istediler onları alıp gidecekler. Herkes rahat olsun. Memur arkadaşlar gelmişler bazı evrakları ve meclis kararlarını istiyorlar. Encümen kararlarını istiyorlar. Vatandaşlar geliyor, memurlarımız görevlerinin başında. Operasyon diye bir şey yok? dedi.

Bu arada belediyenin güvenlik görevlileri ile basın mensupları arasında belediye başkanının açıklama yaptığı sırada tartışma yaşandı.

Bu sabah saatlerinde Bodrum Belediyesine ?rüşvet? operasyonu düzenleyen polis, çok sayıda evraka el koymuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber