20 Temmuz 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2011 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakanların faaliyetleri

- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, saat 10.30'da Dünya Bankası Grubu Başkanı Robert B. Zoellick ile birlikte Başbakanlık merkez binada basın toplantısı düzenleyecek.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, saat 12.00'de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu bakanlıktaki makamında kabul edecek.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) MYK, saat 11.00'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Yeni Avrupa Birliği Endüstriyel Emisyon (IPPC-Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol" Direktifi 2010/75/EC Altındaki Mevcut En İyi Uygulamalar (BAT-Best Available Techniques) Çalıştayı, saat 09.30'da TOBB İkiz Kuleler, Sosyal Tesisler Toplantı Salonu'nda başlayacak.

- Kültür Sanat ve Turizm Emekçileri Sendikası (Kültür Sanat-Sen) tarafından, saat 09.30'da Mülkiyeliler Birliğinde basın toplantısı düzenlenecek.

- Kıbrıs Barış Harekatı'nın 37. yıl dönümü dolayısıyla Fazıl Küçük Parkı'nda, saat 19.00'da "Barış Şöleni" düzenlenecek. Şölene, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da katılacak.

- Suriyeli muhalifler, İstanbul'da saat 11.00'da Beyazıt Barbaros Saray Oteli'nde toplantı yapacak.

- İzmit Belediyesi, saat 11.00'da Taksim Meydanı'nda düzenlenecek etkinlikle Pişmaniye Festivali'ni başlatacak.

- Dev Sağlık-İş Sendikası, saat 12.00'da Taksim tramvay durağından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yürüyecek, burada işten atılan işçiler için basın açıklaması yapacak.

- İnsan Hakları Derneği İstanbul Şubesi, saat 13.00'da Taksim Bedaş binası önünde kaçak elektrik kullanmaktan cezaevine giren ve kanser hastası olduğu öğrenilen Basri Vardar için elektrik faturası yakma eylemi gerçekleştirecek.

- KAGİDER, saat 14.00'da İstanbul Hilton Otel'de Dünya Bankası Başkanı Robert Zoellick ve proje katılımcısı şirketlerin üst düzey temsilcilerinin katılımıyla "Fırsat Eşitliği Modeli" projesini tanıtacak.

- Kıbrıs Türkleri Kültür Derneği, saat 19.00'da Küçükçekmece Paşa Garden'da 1974 Mutlu Barış Harekatı'nın 37. yıldönümü münasebetiyle KKTC İstanbul Başkonsolosu'nun katılımıyla kokteyl verecek.

- Ünlü megastar Tarkan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde düzenlenecek Fanta Festivali'ne katılacak.

- 9 Temmuz'da İstanbul'dan başlayan bisiklet turunda pedal çeviren Altı Nokta Körler Derneği İstanbul Şube Başkanı Murat Demirok, son durağı Antalya'da 18.00'da basın açıklaması düzenleyecek. Bisiklet turu boyunca Demirok'un kaskında takılı olan kamera tarafından kaydedilecek görüntüler ise, 'İnadına Görmek' adlı belgesel ile yurt içi ve yurt dışı belgesel film festivallerine katılacak.

- Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, saat 15.00'de sinema oyuncusu Ahmet Yenilmez'le birlikte Sahib-i Ata Camii bahçesinde belediyenin Ramazan ayı programları ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

- Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) özel yetenek sınavları, üniversitenin Germiyan Kampüsü'nde başlayacak.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

- Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde İspanya'da Atletico Madrid ve Granada CF takımlarının yer aldığı turnuvada iki maç yapacak. İspanya'nın Granada kentinde yapılacak olan turnuvada maçlar 45'er dakika oynanacak. Her maç sonrasında ise penaltı atışları yapılacak. Siyah-beyazlı takım, saat 11.30'da basına kapalı yapacağı idmanın ardından öğleden sonra özel bir uçakla İspanya'ya gidecek.

- Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında TSİ 20.00'de Osnabrück Osnatel ArenA'da Hollanda'nın Twente takımıyla maç yapacak.

- Fenerbahçe, hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı çift antrenmanla devam edecek. Saat 10.00'da başlayacak antrenman basın mensuplarına açık, saat 19.00'da başlayacak antrenman ise basın mensuplarına kapalı tutulacak.

- UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme rövanş maçı öncesi Kamil Ocak Stadyumu'nda Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas saat 18.45'te, FC Minsk Teknik Direktörü Vitaly Tarakanov ise saat 20.00'de basın toplantısı düzenleyecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber