Harran Üniversitesi 40 akademisyen alacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2011 14:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Harran Üniversitesi (HRÜ) bazı bölümlerde görevlendirilmek üzere 40 akademik personel alacak.


AKADEMİK İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

HRÜ'nün internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Harran Üniversitesi öğretim üyeliği kadrolarına başvuru için gerekli koşullar ve uygulama esaslarının ilgili maddeleri uyarınca çeşitli anabilim dallarında görevlendirilecek personelin, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ile ilanda belirtilen şartları taşıması gerekiyor.

Duyuruya göre, 8 profesör, 11 doçent ve 21 yardımcı doçentin görevlendirileceği, müracaat etmek isteyenlerin 02 Ağustos'a kadar istenilen belgelerle birlikte başvurularını şahsen yapması gerekiyor.

Profesör ve doçentlik kadrolarının daimi statüde olacağının belirtildiği açıklamada, yardımcı doçent adaylarının ÜDS, KPDS veya Üniversitelerarası Kurulun kabul ettiği sınavların herhangi birinden en az 60 veya eşdeğer puan almış olması, ayrıca HRÜ'nün yapacağı yabancı dil sınavına girip, 70 puan alması gerekiyor. Söz konusu sınav tarihi, HRÜ Rektörlüğünce daha sonra belirlenecek.

Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi, HRÜ Personel Daire Başkanlığının, ''414 318 30 25'' numaralı telefonundan veya ilgili dekanlık, yüksekokul müdürlüklerinden bizzat öğrenilebilir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber