Bir seçim vaadi olan ziraat mühendisi alımı unutuluyor mu?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Ağustos 2011 00:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2011 seçimleri öncesinde, Targel kapsamında Ziraat mühendisi alınacağı gündeme gelmiştir. Aağıda yer alan mesaj, Memurlar.net üyelerinin isteği doğrultusunda, yetkililerin dikkatine sunuyoruz.

TARGEL PROJESİ SEÇİM KAMPANYASI MIYDI?

2011 seçimlerine kadar adı her daim gündemde olan ve "10 bin ziraat mühendisi alımı" adı altında gerçekleştirilen bir proje olan TARGEL, sadece bir seçim kampanyasından mı ibaretti? Tarım Bakanlığı yetkililerinin tarım tv'de yapmış olduğu açıklamaya göre 2011 yılında tamamlanacaktı. Ancak seçimler geçtikten sonra TARGEL de unutulmaya başlandı. Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı binlerce alım yaparken, Tarım Bakanlığına ait planlanmış bu proje alımları neden unutuluyor?

İlginç olan durum ise, şu anda gıda tarım ve hayvancılık bakanlığını arandığında ve TARGEL sorulduğunda net bir cevap verilmemesidir.

Biz ziraat mühendislerinin isteği, Tarım Bakanlığından yetkili birisi çıkıp bu projenin akibetini bildirmesidir. Bizler şu sorulara cevap bekliyoruz; Bu proje tamamlanmadan sona mı erdi, ilerleyen günlerde tamamlanacak mı, tamamlanacaksa net bir tarih vererek resmiyete kavuşturulmalıdır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber