29 Ağustos 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2011 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 11.00'de Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde düzenlenecek diploma törenine katılacak, saat 17.00'de Kara Harp Okulu'nda düzenlenecek diploma törenine katılacak

- Zafer Bayramı'nın 89. yıldönümü dolayısıyla, saat 12.30'da TSK komuta heyeti tarafından Devlet Mezarlığı ziyaret edilerek anma töreni düzenlenecek

- Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit olan askerlerden Mehmet Topraksürer Şanlıurfa'da, Abdülkerim Erdoğan Bursa'nın İnegöl ilçesi Gedikpınar köyünde, Murat Başcı da Karaman'ın Ermenek ilçesinde toprağa verilecek.

Bakanların faaliyetleri

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Bosna-Hersek'in başkenti Saraybosna'da temaslarda bulunacak.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'te 82. Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile çocuk yuvası ve huzurevini ziyaret edecek.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Bölge Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunacak.

- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin Şehitliği'ni ziyaret edecek, vatandaşlarla iftar yapacak.

- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Valilik ile Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret edecek, Ticaret ve Sanayi Odasındaki toplantıya katılacak.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- İşçi Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yalçın, ölümünün 9. yılında Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki kabri başında saat 13.00'de düzenlenen törenle anılacak

Panel, toplantı, ziyaret

- Suriye'de Barışçı Değişimciler Gençlik Sözcüsü Diya Aldeen Dougmoush, saat 11.00'de Ankara Rixos Grand Otel'de basın toplantısı düzenleyecek

- Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi, saat 12.30'da birliğin merkezinde basın toplantısı düzenleyecek

Spor

- A Milli Basketbol Takımı, 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası için saat 11.00'de THY uçağıyla Litvanya'ya gidecek.

- Trabzonspor'un Bursaspor'dan transfer ettiği Volkan Şen, saat 10.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenecek törenle sözleşme imzalayacak.

- A Milli Takım, Kazakistan ile oynayacağı EURO 2012 grup eleme maçının hazırlıklarını saat 19.00'da Türk Telekom Arena'da yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Ümit Milli Takım, 2 Eylül'de Liechtenstein ve 6 Eylül'de İrlanda Cumhuriyeti ile oynayacağı 2013 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup maçlarının hazırlıklarını saat 18.00'de TFF Riva Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Trabzonspor, 4 günlük iznin ardından yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

- Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, saat 18.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Sarıyer ile basına kapalı bir hazırlık maçı yapacak.

- Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını saat 18.00'de basına açık antrenmanla sürdürecek.

- Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına sabah saat 10.00'da basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

- Şike soruşturmasında yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber