Kaza yerinde inceleme yapan polis ve jandarma ekiplerine otomobil çarptı: 4 yaralı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Eylül 2011 18:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas'ın İmranlı İlçesi'nde kaza yapan bir araca yardım etmek için olay yerine gidip ölçüm yapan polis ve jandarma ekiplerine yoldan geçen başka bir araç çarptı. Kazada 2 askeri personel, 1 polis ve 1 sivil olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Öğlen saatlerinde Sivas-Erzincan karayolu, İmranlı İlçesi'ne 25 kilometre mesafedeki Kızıldağ mevkisi Ortaköy yakınlarında İstanbul'dan Erzurum'a giden ve doktor olduğu öğrenilen Erdoğan Düzgüner yönetimindeki otomobil yoldan çıkarak maddi hasarlı kaza yaptı.

Sürücü polisi arayarak yardım istedi. Kaza yerine giden trafik polisleri, bölgenin jandarma sorumluluğunda olması nedeni ile jandarmaya da haber verdi. Olay yerine bir de jandarma ekibi gönderildi. Olay yerine giden polis ve jandarma ekipleri kaza tutanağı hazırlamak için yol kenarında ölçüm yaptıkları sırada Yılmaz Atmaca'nın kullandığı 58 ZC 074 plakalı otomobil bu görevlilere çarptı. Kazada Jandarma Astsubay Üstçavuş İsmail Çınar(25), Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Erşahin(26) ve polislerden komiser yardımcısı Erkan Cündar(36) ile otomobil sürücüsü Yılmaz Atmaca yaralandı. Kazaya karışan otomobil yoldan çıkarak 25 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazaya neden olan aracın sürücüsü Yılmaz Atmaca'nın elektrikçi olduğu ve bölgedeki bir köye gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Kazada yaralanan kişilere ilk müdahaleyi maddi hasarlı kazayı yapan aracın sürücüsü olan doktor Erdoğan Düzgüner yaptı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla İmranlı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Buradaki müdahale sonrası yaralılardan Jandarma Astsubay Üstçavuş İsmail Çınar, Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Erşahin ve polislerden komiser yardımcısı Erkan Cündar Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Faktültesi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. İsmail Çınar ve Erkan Cündar'ın durumunun ağır olduğu, Mehmet Erşahin'in ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yaralılara kan vermek üzere polis memurları da hastanede hazır tutuldu. Kazaya neden olan ve hafif yaralanan Yılmaz Atmaca ise İmranlı Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavi işlemi sonrası gözaltına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber