Memur ve öğretmen adaylarına özel imkanda son 5 gün

* Bulunduğu yerleşim yerinde aradığı kalitede bir KPSS kursu bulamayanlar, ev hanımları, engelliler ve çalışanlar.... Bu imkan tam size göre....
* 2012 yılında hem öğretmenler hem de memur adayları için KPSS sınavı yapılacaktır. Memurlar.net olarak; kamuya girmek isteyenlere, çalışmaları son güne bırakmamalarını öneriyoruz... Bu çerçevede, uzakegitim.com.tr tarafından memurlar.net üyelerine sunulan özel indirimi, üyelerimizin dikkatine sunuyoruz. İndirim 30 Eylül'de sona erecek, %7 zamla aynı kampanyaya Ekim ayında devam edilecektir.
* Detaylar için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Eylül 2011 00:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memurlar.net üyelerine sunulan, Internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan online kaliteli bir KPSS eğitimi alma imkanı 30 Eylüle kadar devam edecektir.

Bu kampanya kapsamında canlı dersler ve video dersler olmak üzere iki ayrı kampanya bulunmaktadır. (1) Canlı dersler, akşam saatlerinde, KPSS yayınlarını hazırlayan zümre başkanları tarafından, soru ve cevaplı olarak (interaktif olarak canlı canlı), internet üzerinden verilecektir. Canlı derslere kayıt yaptıranlara ayrıca basılı yayın desteği verilecektir. (2) Video dersler ise, canlı derslerin kayıtlarından oluşmaktadır. İstenilen vakit bu dersler sınırsız tekrarla, internet üzerinden, 2012 yılı sınav tarihine kadar izlenebilecektir. Öğrencilerin sorularına canlı değil mail ile yanıt verilecektir.

Geçtiğimiz dönemde, 2 bin 975 kişi uzaktan eğitim ile KPSS'ye hazırlandı. Eğitimi alan adaylarla birebir yapılan görüşmelere göre, katılanların yüzde 75'i öğretmenlik veya bir memuriyet kadrosuna atanmaya hak kazandı.

Sadece memur kadrolarına atanmak için hazırlananlar buraya tıklayarak detaylı fiyat bilgisi alabilir.

Sadece öğretmen kadrolarına atanmak için hazırlananlar buraya tıklayarak detaylı fiyat bilgisi alabilir.

Bu imkan, 30 Eylüle kadar devam edecek. 30 Eylülde fiyatlara yüzde 7 oranında zam yapılarak kampanyaya devam edilecektir.

Bu Habere Tepkiniz

Yorumlar

Bu haber yoruma kapatılmıştır!

Sonraki Haber