Osmaniye'de birçok okulun telefonu kapandı iddiası

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Aralık 2011 10:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eğitim Bir-Sen Osmaniye Şube Başkanı Erdoğan Asarkaya birçok okulda telefonun borcundan dolayı kapalı olduğunu iddia etti.

Sendikalarına gelen şikayetlerin her geçen gün arttığını ifade eden Asarkaya okullardaki Aşamalı Devamsızlık Yönetimi (ADEY) kapsamında telefon kullanımının zorunluluk arz ettiğine dikkat çekti.

Yüzlerce öğretmen ve öğrencinin bulunduğu eğitim kurumlarının telefonsuz oluşunun çağ dışı bir durum olduğuna vurgulayan Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Erdoğan Asarkaya, "Bakanlığımız bir taraftan tablet tablet teknoloji dağıtırken, diğer taraftan okulların telefonsuz kalmasına göz yummamalıdır. Parası ödenmeyen telefonların kapatılacağı aşikârdır. Okul müdürlerinin aldıkları bağışlar yüzünden soruşturulup ceza aldıkları bir dönemde, telefon faturalarının okul aile birliği hesaplarından ödenmesinin bekleniyor olması kafaları iyice karıştırmaktadır." dedi.

Asarkaya, her geçen gün artan okullardaki telefon kapanma olayları karşısında biran önce çözüm beklediklerini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber