Darp edilen öğretmen, görev yerinin değiştirilmesini bekliyor/ Video

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Aralık 2011 15:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tokat'ta darp edilen beden eğitimi öğretimi görev yerinin değiştirilmesini bekliyor.

Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Bakımlı köyünde ders esnasında kavga eden iki öğrenciyi ayırdıktan sonra öğrenci yakınlarının saldırısına uğrayarak yaralanan Fikret Büyükadalı'ya Eğitim-Bir-Sen Tokat Şubesi tarafından 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulunuldu. Eğitim-Bir-Sen Tokat Şube Başkanı Cemil Çağlar, öğretmenlere yapılan bu tür saldırılan karşısında olacaklarını belirterek, Memur-Sen olarak saldırıya uğrayan öğretmenin yanında olduklarını söyledi. Beden Eğitimi Öğretmeni Fikret Büyükadalı ise psikolojik

olarak kötü durumda olduğunu kaydetti. Fiziksel darbe kadar derste öğrencilerin gözünde küçük düşürüldüğünü ifade eden Büyükadalı, aynı okula gitmek istemediğini vurguladı.

Bakımlı Köyü İlköğretim Okulu'nda pazartesi günü meydana gelen olayda kavga eden iki öğrenciyi ayıran Fikret Büyükadalı kısa bir süre sonra öğrenci yakınlarının taşlı sopalı saldırısına uğramıştı. Sol kolu çıkan ve yüzüne aldığı darbeler sonucu çizik ve morluklar oluşan Büyükadalı'ya 20 gün iş göremez raporu verilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber