Başbakan Erdoğan bugün YAŞ toplantısına başkanlık edecek/ Video

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 15 Aralık 2011 07:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

YAHYA BOSTAN

Başbakan Erdoğan İstanbul'da geçirdiği ameliyatın ardından 21 gün sonra Ankara'ya döndü. Erdoğan bugün YAŞ toplantısına başkanlık edecek

Geç irdiği ameliyat sonrasında İstanbul'daki evinde dinlenen Başbakan Tayyip Erdoğan, 23 kasım günü ayrıldığı Ankara'ya 21 gün sonra döndü. Erdoğan'ı Esenboğa Havaalanı'nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Erdoğan, dün saat 21.15 sıralarında ANA uçağı ile Ankara'ya hareket etti. Erdoğan'ı taşıyan uçak saat 22.10'da Esenboğa'ya indi.

PANKARTLI KARSILAMA

Esenboğa Havaalanı'nda Erdoğan'ın gelmesini bekleyen kalabalık, "Geçmiş olsun büyük usta", "Nazar etme dünya, ondan bir tane var" yazılı pankartlar açtı, "Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek" şarkısını hep birlikte söyledi. Başbakanı taşıyan uçak ala na indiğinde ise, coşkulu kalabalık Erdoğan lehine tezahürat yaptı. Başbakan Erdoğan, VIP kapısında eşi Emine Erdoğan ile birlikte bir süre vatandaşları selamladı. Erdoğan ve beraberindekileri havaalanında çok sayıda bakan karşıladı. Erdoğan'ı karşılamak isteyen yüzlerce taksici de havaalanı güzergahında uzun bir konvoy oluşturdu. Ellerinde Türk bayraklarıyla bekleyen taksiciler Erdoğan'ın konvoyu geçerken davul zurna çalarak "hoş geldin" dedi. Konvoy taksicilerin yanından geçerken yavaşladı ve Başbakan Erdoğan taksicileri selamladı. Erdoğan, uzun bir konvoy eşliğinde Keçiören Subayevleri'ndeki konutuna geçti.

HAVADA JEST

Öte yandan, Erdoğan'ın, havada da jestle karşılaştığı öğrenildi. ANA uçağı havadayken, seferdeki uçaklardan kontrol kulesi aracılığı ile Erdoğan'a "geçmiş olsun" dilekleri iletildi. İniş esnasında da kule görevlilerinin, ANA uçağının pilotu aracılığı ile Başbakan Erdoğan'a "hoş geldiniz" diyerek, geçmiş olsun dileklerini aktardıkları belirtildi. Başbakan, bugün YAŞ, yarın Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber