Kadın doğum hastanesi'nde darp iddiası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2011 13:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Şanlıurfa'da doğum yapan kadının hemşireler tarafından darp edilerek parmağının kırıldığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, Şanlıurfa Kadın Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Halime E. doğum için hastaneye geldi. Burada doğum yapan Halime E., hemşireler tarafından hakaret edilerek darp edildi. Hemşireler tarafından darp edildiği iddia edilen kadının parmağını kırıldı. Hemşirelerden, şikayetçi olacağını dile getiren Halime E., "Hastaneye doğum için geldim. Burada hemşireler, doğum öncesi hep bana hakaret ediyorlardı. Sonra doğumum gerçekleşti. Doğum sonrası yine

hemşireler tarafından hakaretler işittim. Hemşireler hakaretlerde bulundular. Sonra beni darp ettiler ve bir parmağımı kırdılar" diye konuştu.

Genç kadının eşi Ali E. ise "Eşimi doğum için hastaneye getirdim. Aradan geçen zamanın ardından bir parmağının kırık olduğunu fark ettim. Eşime durumu sorduğumda kendisinin hemşireler tarafından darp edildiğini söyledi. Hemşirelerle konuştuğumda ise, hemşireler bana, 'Şaka yaptık, şakalaştık, yanlışlıkla böyle oldu' diye söylediler. Bunu eşime yapanlardan şikayetçi olacağım" diyerek tepki gösterdi.

Öte yandan, hastane yetkilileri olayla ilgili hiçbir şekilde açıklamada bulunmazken, olayı duyan Halime E.'nin yakınları hastaneye koştu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber