Keçiören Belediyesinden, hastaneye kitap desteği

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Aralık 2011 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Keçiören Belediyesi ve Çorum Anadolu Birliği'nin desteğiyle hastane servislerine kitaplıklar kuruldu.

Ankara'da Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uygulamaya konulan proje sayesinde yatarak tedavi gören hastalar zamanlarını kitap okuyarak geçirecek.

?Hayatı anlamlandırmak için kitap okuyoruz? kampanyası ile oluşturulan kitaplıklar, hastaların ve katkı verenlerin katıldığı törenle açıldı.

Açılışta bir konuşma yapan, Çorum Anadolu Birliği Genel Başkanı Okay ERÖZGÜN; Yatarak tedavi gören ve yatağa bağımlı olmayan hastaların kütüphaneden kitap alarak zamanlarını okuyarak geçirebileceklerini böyle bir projeyi ilk defa Ankara'da Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayata geçirdiklerini, bundan sonraki hedeflerinin Çorum İline bağlı tüm İlçe devlet hastanelerinde bu projeyi uygulamak olduğunu belirtti.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Nurettin KARAOĞLANOĞLU; projenin çok anlamlı olduğunu ve artık hastaların tedavi sonrası vakitlerini kitap okuyarak geçirebileceklerini belirterek projeye destek verenlere teşekkür ediyoruz dedi.

Keçiören Belediyesi Başkan Yardımcısı Reşat ÖZCAN ise bu tür sosyal sorumluluk projelerine belediye olarak her zaman destek verdiklerini ve bundan sonrada destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber