27 Aralık 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2011 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

27 Aralık 2011 Salı

Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Vilayetler Evi'nde toplanıyor. (15.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Büyükelçiler Konferansı'nda konuşacak. Konferans kapsamında Dışişleri Bakanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında işbirliği protokolü imzalanacak. (09.00-18.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek başkanlığındaki Anayasa Komisyonu Hak-İş'i ziyaret edecek. (11.00)

Mehmet Akif Ersoy, vefatının 75. Yılında İstiklal Marşı'nı yazdığı Taceddin Dergahı'nda anılacak. Törene TBMM Başkanı Cemil Çiçek de katılacak. Milli Şair için Edirnekapı'daki mezarı başında da bir anma programı düzenlenecek. (10.00/09.30)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz TODAİ'de Yerel Hizmet Standartları Projesi ile ilgili toplantıya katılacak. (10.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Hayati Yazıcı Başbakanlık Merkezi Binada Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılacak. (11.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, YOYAV Kültür Merkezi'nde düzenlenen Mehmet Akif Ersoy'u anma törenine katılacak. (13.30)

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'nın düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Zafer Sayil için tören düzenlenecek. Şehidin naşı, memleketi Malatya'ya uğurlanacak. (10.00)

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, '2012 Yılında Para ve Kur Politikası konulu basın toplantısı düzenleyecek. (10.00)

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) denetiminde bulunan Merkezi Kayıt Kuruluşu ile Özyeğin Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalayacak. (10.00)

Türk Kızılayı, Ermeni Patrikhanesi'ne giyim eşyası ve gıda yardımı yapacak. Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, yardımları Patrik Vekili Aram Ateşyan'a teslim edecek. (11.00)

Belçika'nın başkenti Brüksel yakınlarında önceki gün meydana gelen ve bir Türk vatandaşının hayatını kaybettiği yangın ile ilgili gelişmeler izleniyor.

Rusya, nükleer santral ve kimyasal tesislerde yaşanan tehlikeli yangınlara, yeni üretime başlanan robot itfaiye araçları ile müdahale edecek. Petrol tesisleri ve diğer endüstriyel yangınlarda da kullanılması planlanan uzaktan kumandalı teknolojik robotların seri üretimine başlanıyor.

SPOR

Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak (10.30)

Galatasaray'da ikinci yarı hazırlıkları başlıyor.

Trabzonspor, Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Beledeyisi Spor AŞ'nin Avrasya Maratonu Ödül Töreni yapılacak (15.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber