29 Aralık 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2011 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

29 Aralık 2011 Perşembe

AK Parti MKYK ve MYK, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Erdoğan ayrıca ABD'li aktör Isaiah Washington'u kabul edecek. (11.00-17.00/16.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD)'nin Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)'ndeki geleneksel yılbaşı buluşmasına katılacak. (19.30)

HAS Parti Genel başkanı Numan Kurtulmuş, Suriye Büyükelçisi Mounzer Mounzer'i parti genel merkezinde kabul edecek. (13.30)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İstanbul'da Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katılacak. Yılmaz daha sonra Ankara'da düzenlenen yazılım sektörü konferansının kapanışında konuşacak. (09.30/17.15)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ankara TKİ Sosyal Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. (09.00)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, PTT tarafından çıkarılan Türkiye'de Tarım ve İnsan konulu yarışmada dereceye giren fotoğraflardan oluşan pulların bakanlıktaki tanıtım toplantısına katılacak. (10.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyeleriyle birlikte DİSK'i ziyaret edecek. (11.00)

Askeri Ücret Tespit Komisyonu, Dördüncü toplantısını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapacak. (10.00)

?Behçet Oktay'ın ölümünde bir emniyet müdürü, bir savcı, bir de işadamı var' (Özel)

Ölümü şüpheli bulunan Özel Harekât eski Daire Başkanı Behçet Oktay ile ilgili '156 Jandarma İmdat' hattına yapılan ihbarın detayları ortaya çıktı. Jandarmaya adını vermeyen ihbarcı, olayın suikast olduğunu iddia ederek, Oktay'ın ölmesi olayında bir emniyet müdürü, bir cumhuriyet savcısı bir de işadamı olduğunu ileri sürüyor. Üç kişi olduklarını ve kendisinin olay sırasında gözcülük yaptığını dile getiren ihbarcı, anlaştıkları ücretin ödenmediğini belirtiyor.

Büyükelçiler Konferansı için Edirne'de bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Trakya Üniversitesi'nde ''Balkan Savaşı'ndan Balkan Barışı'na: 100. Yılında Türk Dış Politikası'' konulu konferansa katılacak. (10.30)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gaziantep'te bir dizi açılış ve programlara katılacak. (9.30-14.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (10.30)

Alevi Kültür Dernekleri Bursa Şubesi basın mensuplarına yönelik değerlendirme toplantısı yapacak. (10.00)

Gazprom CEO'su Aleksey Miller, Türkiye'nin Güney Akım doğalgaz boru hattının kendi ekonomik sahasında inşaatı ile ilgili izni vermesinin, hattın uygulama aşamasına geçmesi için tarihi bir adım olduğunu söyledi. Türkiye'nin 2012'de Rusya'dan toplam bir önceki yıl aldığı 25,5 milyar metreküp doğalgazda yüzde 8 yaklaşık 2 milyar metreküp daha fazla doğalgaz alacağı bilgisini veren Miller, ?Anlaşmanın son hali taraflar açısından kabul edilebilecek şartlarda.? dedi.

AVRASYA FEED

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, Rus basın mensuplarının muhalefet gösterileri ilgili sorularını yanıtladı. Putin, 4 Mart'ta yapılacak devlet başkanlığı seçimlerinde rakipleri dahil, tüm muhalif gruplarla diyaloga hazır olduğunu söyledi.

SPOR

Bursaspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. (11.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber