16 Şubat 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Şubat 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 96. dönem kaymakam adayları ile Afganistan Cevizcan Valisi Alim Sayi'yi Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek. (10.45-16.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi'nin Boşnak Üyesi Bakir İzetbegoviç ile İstanbul'daki ikametgahında görüşecek. (10.00)

Futbolda şike iddialarına yönelik davanın duruşması, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edecek. (10.00)

Çek Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Vaclav Klaus Adana Çukurova Üniversitesi'nde düzenlenen konferansta konuşacak, Adana Valiliği'ni ziyaret edecek, Adana Sanayi Odası'nda düzenlenen Türk-Çek İş Forumu'na katılacak. (10.10-12.15-15.15)

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay, Ankara'da düzenlenecek olan 'Medeniyetler ittifakı yol ayrımında mı? Avrupa'da yükselen ırkçılık, yabancı düşmanlığı ve İslamofobi' sempozyumuna katılacak. (10.00)

Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım, Türk Hava Kurumu'nun Ankara Rixos Otel'deki kuruluş yıldönümü törenine katılacak. (19.30)

Türksoy, Prof. Dr. Halil İnalcık'a onur madalyası verecek. Ankara Resim Heykel Müzesi'ndeki etkinlikte madalyayı İnalcık'a, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay takdim edecek. (15.30)

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Ankara Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından Ankara AKM'de gerçekleştirilecek olan '1. Erzurum Tanıtım Günleri' etkinliğine katılacak. (14.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Rob Davıes ile Ankara'da, Türkiye-Güney Afrika KEK toplantısı kapanış toplantısına katılacak. (11.00)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul Özel Kasımoğlu Coşkun Liseleri'nde 'AB Süreci ve Türkiye' konulu sunum yapacak. (13.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'da açılış ve temel atma törenlerine katılacak. (11.15-18.30)

Aksoy Filmcilik tarafından hazırlanan Fetih 1453 filminin ilk gösterimi yapılacak. Başrol oyuncuları ve yapımcılar İstanbul'da filmi birlikte izleyecek (14.53)

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Ercan Tıraş, Bursa'da ?Binanı gözet, enerjide tasarruf et' projesinin tanıtımına katılacak. Tıraş ayrıca Vali Şahabettin Harput'u da ziyaret edecek. (11.00-14.00)

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş, EPDK ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) arasında KTÜ Prof. Dr. Saadettin Güner Yakıt Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde akaryakıt ürünlerinin analizlerinin yapılmasına ilişkin protokolün imza törenine katılacak. (13.15)

Halkbank'ın 2011 finansal sonuçları ve 2012 hedefleri İstanbul'da basın toplantısı ile açıklanacak. (09.30)

Kazım Karabekir'in kızı Timsal Karabekir, İzmir Gediz Üniversitesi'nin konuğu oluyor. Timsal Karabekir, öğrencilerle sohbet edecek. (13.30)

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında güvenli internetle ilgili projenin protokolü imzalanacak. (10.30)

KESK Bursa Şubeler Platformu, tutuklamalar ve göz altıları protesto etmek ve arkadaşlarının serbest bırakılması talebiyle basın açıklaması yapacak. (12.30)

İzmir Valisi Cahit Kıraç, dünya şampiyonu karateci Tuğba Tek ile Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Sarıaydın ve Kemalpaşa Karate İhtisas Kulübü Antrenörü Şerafettin Ilık'ı ağırlayacak. (10.00)

Gürcistan'da temaslarda bulunan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili tarafından kabul edilecek. Çağlayan, daha sonra Azerbaycan Ekonomik Kalkınma Bakanı Şahin Mustafayev ve Gürcistan Ekonomi ve Kalkınma Bakanı Vera Kobalia ile 'Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan İş Forumu'nun açılışına katılacak.

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, Tataristan Cumhuriyeti'nin ikinci büyük kenti Naberajnıye Çelni'de Kamaz kamyon farikasında 2 milyonuncu aracın banttan indirilmesi törenine katıldı. Araca imzasını atan Putin, kasada yaptığı konuşmada çalışanları tebrik etti.

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen 'Rusya ve Dünya Ticaret Örgütü üyeliği koşulları' başlıklı uluslararası konferansta yabancı şirketlerin Rusya piyasasında yeni dönemde karşılaşacakları şartlar ele alındı.

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Trabzonspor ile Hollanda temsilcisi PSV Eindoven, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak. (22.05)

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başlayacak. (11.00)

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 27 Şubat'ta Ankara'da yapacağı Seçimli Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlık yarışına katılacak olan Erdal Alkış, İstanbul'da yapacağı bir basın toplantısıyla projelerini anlatacak. (10.30)

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligde 20 Şubat Pazartesi günü karşılaşacakları İstanbul Belediyespor maçıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. Ardından yeşil-beyazlı takım antrenman yapacak. (10.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber