17 Şubat 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Şubat 2012 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen'i Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (15.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen ile Ankara'da ortak basın toplantısı düzenleyecek. (14.15)

CHP Parti Meclisi, tüzük değişikliğini görüşmek için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (11.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul'da, Doğu Karadeniz bölgesinin iç ve dış turizminin canlandırılması toplantısına katılacak. (15.00)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ankara'da, TOBB Ticaret Borsaları konsey toplantısına katılacak. (13.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ankara'da, istihdam, çocuk işçiliği ve sosyal yardımlar konusundaki işbirliği protokolünü imzalayacak. (10.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Çankırı'da, valilik ve belediye ile bazı huzurevi ve yetiştirme yurtlarını ziyaret edecek, AK Parti kadın kolları il kongresine katılacak. (13.00-16.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Konya'da, Rixos Otel'de Konya Ekonomi Ödülleri 2011 törenine katılacak. (19.30)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da, Orman Genel Müdürlüğü ile Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü'nün 2012 yılı projeleri değerlendirme toplantısına katılacak. (09.30)

Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret edecek. (10.30)

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Uluslararası Teknik Eğitim Kursu kapsamında eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere Ankara'da sertifikalarını verecek. (11.00)

TUTAP uluslararası başarı ödülleri sahiplerini buluyor. Ankara'da yapılacak ödül törenine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım katılacak. (19.00)

AK Parti Yerel Yönetimler Şura Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel'in katılımıyla Adana Hiltonsa'da yapılacak. (14.00)

Malatya'daki Zirve Yayınevi'nde biri Alman uyruklu 3 kişinin öldürülmesiyle ilgili davanın 37. duruşması yapılacak.

İzmir Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Acar, basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

İzmir Berberler Odası, sektörde haksız rekabetin önlenmesi için İzmir 4. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne açtığı davayı kazandı. Oda yöneticileri, mahkeme kararını kamuoyuna açıklayacak. (10.30)

İzmir Valisi Cahit Kıraç, '1923 İktisat Kongresinden EXPO 2020 İzmir' panelinin açılışına katılacak. (09.30)

'Kayıtlı istihdamı teşvik ve teknik destek projesi' Bursa'da düzenlenecek konferansta tartışılacak. (10.00)

Türkiye'de ikamet eden Türk asıllı yabancı uyrukluların, çalışma izinleri ile ilgili sıkıntılar sürüyor. Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği, yaşadıkları sıkıntıları Bursa'da basın açıklaması ile duyuracak. (14.00)

Bursa Teknik Üniversitesi, kuruluşunun 1. yılını düzenleyeceği toplantıda değerlendirecek. (19.00)

Kahramanmaraş'ta Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü'nde Bölgesel Gelişmeler Işığında Türk Dış Politikası ve Kamu Diplomasisi paneli yapılacak. (13.45)

Rusya Savunma Bakanlığı'na ait bir kışlada askerler, savunma ve saldırı yöntemlerini yastık savaşı ile öğreniyor. Onlarca askerin birbirlerine yastıklarla saldırmaları kameraya yansıdı.

Hayatını kaybeden şarkıcı Whitney Houston'un hayranları, günlerdir cenazenin kaldırılacağı kilisenin önünde bekliyor.

AVRASYA FEED

Başkanlık seçiminde yüzde 97,14 oy alarak tekrar seçilen Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov, bugün yemin edecek.

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu-Galatasaray maçı oynanacak (20.00)

Futbolda şeffaflık konferansı İstanbul'da yapılacak (13.00)

Ligin 27. haftasında İstanbul Belediyespor ile karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıklarına devam edecek. (16.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber