Bağdat Caddesi'nde bomba paniği/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Mayıs 2012 15:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bağdat Caddesi Feneryolu'nda yol kenarına çalışır vaziyette bırakılan araca bomba ihbarı yapıldı. Polisin minibüste yaptığı incelemede üzerinde devlet büyüklerini hedef alan bir ibarenin yazılı olduğu karton kutu bulundu. Araçtaki inceleme tamamlandı kaydadeğer bir bulguya rastlanmadı.

ARACI ÇALIŞIR DURUMDA TERKETTİ

Bağdat Caddesi Feneryolu mevkiinde saat 12.00 sıralarında bir kişi siyah renkli minibüsü çalışır vaziyette bırakıp uzaklaştı. Aradan yarım saat geçtikten sonra aynı minibüs için 155 polis İmdat hattına araçta patlayıcı olduğu yolunda bir ihbar yapıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri bomba imha ekiplerine haber verdi.

Bu sırada Bağdat Caddesi'nde iki şerit trafiğe kapatıldı, araçların geçişine kontrollü olarak izin verildi. Araçta köpeklerin de kullanıldığı hassas bir arama yapıldı. Bu aramada üzerinde devlet büyüklerini hedef alan bir yazının bulunduğu karton kutunun bulunduğu öğrenildi. Aramada bunun dışında kayda değer bir bulguya rastlanmadı. Polis, bir taraftan şüpheli araçla ilgili arşiv kayıtlarından diğer yandan da güvenlik kameraları görüntülerinden minibüsü bırakan kişinin kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber