21 Mayıs 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

21 Mayıs 2012 Pazartesi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD'nin Chicago şehrinde NATO zirvesine katılıyor. Gül, zirve çerçevesinde ikili görüşmelerde de bulunacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan'ın başkenti İslamabad'daki temaslarını sürdürüyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığındaki toplu sözleşme görüşmelerinin son oturumu yapılacak. (09.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Celal Bayar Hafsa Sultan Üniversitesi Dahili Bilimler Bölümü'nün açılışını yapacak. Arınç, daha sonra Basın İlan Kurumu İzmir Şube Müdürlüğü yeni binasının açılışını gerçekleştirecek. (11.00 / 16.00)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Libya Yüksek Öğretim Bakanı Naim Abdurrahman Habil ile görüşecek. (14.00)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, AOÇ'de yapılacak Dünya Süt Günü kutlamalarına katılacak. (10.30)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Zeytinburnu Kültür Merkezi'nde 'Değişen Dünyada Ailemiz' konulu konferansa düzenlenecek. (11.00)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, orkestra şefi Cem Mansur'u Ortaköy Ofisi'nde kabul edecek. (14.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik Kampüsü'nde ?Küreselleşme Sürecinde Türkiye' konulu konferansta konuşacak. (12.30)

RTÜK Başkanı Davut Dursun ve üyelerin katılımı ile Diyarbakır Grenn Park Hotel'de, yerel ve bölgesel yayın yapan medya hizmet sağlayıcılarına yönelik eğitim semineri düzenlenecek. (11.00)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, basın mensuplarıyla birlikte Melen projesi boğaz su geçiş bölümünde incelemelerde bulunacak. (13.30)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile Dünya Engelliler Vakfı arasında engellilerin emniyet binalarına giriş çıkışını kolaylaştırmayı amaçlayan protokol imzalanacak. (11.00)

18 Mayıs 1944 tarihinde Sovyet Yönetimi tarafından gerçekleştirilen Kırım Tatarlarının Sürgünün Yıldönümü'nde Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği'nde Kırım Tatar Dernekleri temsilcilerinin katılımıyla bir program düzenlenecek. (10.30)

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Teknik Direktör Tayfur Havutçu, Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek.(13.30)

A Milli Futbol Takım, kamp çalışmaları için Avusturya'nın Salzburg kentine gidecek.(11.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber