İskenderun Belediye Başkanı'nın otomobiline bombalı saldırı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 12:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay'ın İskenderun İlçesi'ne bağlı Karaağaç Belde Belediye Başkanı CHP'li Necmettin Acar'ın evinin bahçesinde park halindeki otomobiline bombalı saldırı düzenlendi.

Olay Karaağaç Beldesi'nde gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. 2 katlı evinde televizyon izleyen Belediye Başkanı Necmettin Acar'ın, bahçedeki park halindeki özel otomobiline bomba atıldı. Büyük gürültüyle meydana gelen patlamada otomobil, ev ve bahçe hasar gördü. Çevrede korku ve paniğe yol açan patlamada ölen ya da yaralanan olmadı.

Başkanı Acar'ın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis çalışma başlattı. Belediye Başkanı Necmettin Acar, herhangi bir kimse ile husumetinin bulunmadığını saldırının gerçekleştirilmesini gerektirecek bir sorun yaşamadığını söyledi.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bomba uzmanları, patlayıcının cinsi, atan kişi veya kişiler ile ilgili bölgede geniş çaplı soruşturma başlattı.

KILIÇDAROĞLU ARADI

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Belediye Başkanı Necmettin Acar'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber