26 Mayıs 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 09:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün ABD'deki temaslarını tamamlayacak. Gül, San Francisco'dan Türkiye'ye hareket edecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi'ne katılacak. (11.00)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Parti Genel Merkezi'nde Ziya Gökalp Kültür ve Sanat Sergi Salonu ile Siyaset ve Liderlik Okulu sertifika töreni ile Etimesgut'ta park ve sosyal tesis açılışına katılacak. (11.30-12.00-17.00)

Ali Ağaoğlu: Bu hizmete şapka çıkartılır

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından bu yıl 10.'su düzenlenecek Türkçe Olimpiyatları çerçevesinde daha önceki yıllarda yarışmalara katılan ve derece olan bir grup konuk öğrenci, ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nu ziyaret etti. Dünyanın değişik ülkelerinden gelen öğrencileri kapıda karşılayan Ağaoğlu, konukları ile yakından ilgilendi. Ağaoğlu, Türk okullarının Türkiye'nin tanıtımına büyük katkı yaptığını belirterek, ?Bu hizmete ancak şapka çıkartılır.? dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Kayseri'deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Ahmet Geben için düzenlenen resmi törene katılacak. Geben'in cenazesi, törenin ardından memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde toprağa verilecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Osmaniye'deki il kongresine katılacak. Kılıçdaroğlu, Dörtyol'da partililerle bir araya gelecek ve İskenderun'da bazı açılışlara katılacak. (11.30-13.00-16.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Küçükçekmece belediye binasının temel atma törenine katılacak. (15.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'da Sultangazi Belediyesi'nce oluşturulan kent ormanının açılışına katılacak. (15.00)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Balıkesir'de, Sağlıkta Dönüşüm İl Değerlendirme Toplantısı'na katılacak, sağlık çalışanları ile bir araya gelecek. (09.30-15.00)

YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Kocaeli'de Yükseköğretim Strateji Belgesi Çalıştayı'na katılacak. (09.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Sivas'ta valilik, belediye, AK Parti İl Başkanlığı ve Bilim ve Kültür Merkezi'ni ziyaret edecek, İş-Kur Toplum Yararına Çalışma Programı'nın başlatılması toplantısı ile SGK İl Müdürlüğü binasının açılışına iştirak edecek. (10.00-12.30)

?1. Türkiye Bilim Merkezleri Sempozyumu'nun açılış töreni, Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde yapılacak. (09.30)

Güney Kore Heyeti, Bursa Valisi Şahabettin Harput'u ziyaret edecek ve tarım işbirliğ anlaşması imzalanacak. (15.30)

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu; Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Genç Girişimciler Kurulu'nun katılımıyla düzenlenen kahvaltı ve Goldexpo Karadeniz 4. Trabzon Mücevher ve Saat Fuarı'nın açılış törenine katılacak. Sümela Manastırı ve TTSO'yu ziyaret edecek olan Eroğlu, ?Rauf Denktaş'ı Anma Günü' etkinliğine iştirak edecek. (09.00-11.00-12.30-15.00-15.30)

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

A Milli Futbol Takımı 2014 Dünya Kupası elemelerine hazırlık kampı için bulunduğu Avusturya'daki özel maçta Finlandiya ile karşı karşıya gelecek. (21.00)

Fikret Orman'ın başkanlık görevine gelmesinin ardından Beşiktaş Divan Kurulu ilk kez Ceylan InterContinental Otel'de toplanacak. (11.00)

Beko Basketbol Ligi play-off yarı final 5. maçında Banvit ile Anadolu Efes finale çıkmak için Bandırma'da karşı karşıya gelecek. (18.00)

Türkiye OFF-ROAD şampiyonası 2. Yarışı, Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK)'nün organizasyonuyla MİSİA önünden başlıyor. (19.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber