28 Mayıs 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 15.30'da Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 11.30'da Parlamentolararası Değişim ve Diyalog, TBMM-AB ortak projesinin açılış törenine katılacak. Törende AB Bakanı ve Başmüzakereci Bağış da yer alacak. Çiçek, saat 19.30'da Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Martin Schulz ile görüşecek ve daha sonra onuruna akşam yemeği verecek.

Başbakan Erdoğan'ın program

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 10.00'da TİM İhracatı Şampiyonları ödül töreni ve 2023'e Giderken Değer Yaratmak ve Liderlik Programı'na katılacak. Erdoğan başkanlığında, 12.00'de AK Parti MKYK ve saat 16.30'da MYK genel merkezde toplanacak. Erdoğan, saat 19.00'da Schulz ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya gelecek. Akşam yemeğine ve Erdoğan'ın Schulz'la görüşmesine, AB Bakanı Egemen Bağış da katılacak. Erdoğan, saat 15.30'da Başbakanlık Merkez binada Kasımpaşa A.Ş Spor Kulübü yönetici ve

futbolcularını kabul edecek.

- AP Başkanı Martin Schulz, saat 17.00'de AB Delegasyon binasında basın toplantısı düzenleyecek.

Başbakan Yardımcıları, Bakan ve Bakan Yardımcılarının programları

- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, saat 10.00'da Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin "2023'e Giderken Değer Yaratmak ve Liderlik Konferansında" konuşacak. Bakan Çağlayan, saat 11.00'de TİM İhracatı Şampiyonları Ödül törenine katılacak.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, saat 10.00'da Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin düzenlediği "İhracatın Yıldızları Ödül Törenine" katılacak.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, saat 17.30'da Yeni Zelanda Ticaret Bakanı Tim Groser ile makamında görüşecek.

- Kültür ve Turizm Bakanlığınca, saat 20.00'de Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının Tenor; Ayhan Uştuk, Şenol Talanlı ve Aykut Çınar ile Türk Halk Müziği sanatçısı Ümit Tokcan'ın birlikte vereceği bir konser düzenlenecek.

Siyasi partilerin programları

- DSP Genel Merkezi Yöneticileri ve çeşitli illerden gelen partililer, saat 10.00'da Devlet Mezarlığında doğum günü nedeniyle Bülent Ecevit'in kabrini ziyaret edecekler.

- TGB üyeleri, saat 13.00'de Üvercinka Kafe'de (Halitağa Cad- Kadıköy) Bodrum'da ABD askerlerine çuval geçirme görüntülerini basın açıklamasının ardından medya ile paylaşacak

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı'nın düzenlediği Türk Dünyası Şölen Yürüyüşü, saat 09:30`da Kadıköy İhsan Sungu İÖO'da başlayacak, Kadıköy İskele Meydanı'nda sona erecek

- Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ) tarafından tasarlanan ve üretilen ilk Aileron (Kanatçık), saat 11.00'de törenle Airbus firmasına teslim edilecek.

- İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Kasım Özer, saat 14.00'de ''Türkiye'de İş Sağlığı Güvenliğinin Dünü, Bugünü, Yarını'' konulu seminerde konuşacak.

- Vilayetler Hizmet Birliği'nin 34. Genel Kurulu, saat 10.00'da Gölbaşı Vilayetler Evi'nde yapılacak.

- TMMOB Mimarlar Odası, saat 12.00'de Renklerin Geçidi adı altında bir defile düzenleyecek.

- SES Sendikası, zam oranlarını protesto için saat 08.00 -10.00 arası İ.Ü. Tıp Fakültesi ve İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde iş bırakma eylemi ve yürüyüş yapacak

- Antalya Atatürk Devlet Hastanesi acil servisindeki doktor, maaşının yarısı ile kurduğu özel bakım evinde 200 köpeğe sahiplik yapıyor.

- Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, üçüncü yılı nedeniyle Erdem Beyazıt Kültür Merkezinde saat 11.00 de basın toplantısı düzenleyecek.

Spor

- A Milli Futbol Takımı, Avusturya kampındaki hazırlıklarını saat 12.00'de ilk yarım saati basına açık yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Spor Toto Süper Lig'e çıkan Kasımpaşa, İstanbul'a gelecek.

- Spor Toto 2. Lig Play-off yarı finali

19.00 Bozüyükspor - Fethiyespor (Denizli Atatürk)

- Takımların transfer çalışmaları takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber