Araç muayene istasyonlarında 'arıza' çıkınca kuyruklar oluştu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 16:08, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Araç muayene istasyonları TÜVTÜRK'te sistemlerde meydana gelen arıza nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu.

Sabah erken saatlerden itibaren istasyonların yolunu tutan sürücüler, arıza sürpriziyle karşılaştı. Yetkililer, sürücülere tüm sistemlerde arıza meydana geldiğini ve giderilmeye çalışıldığını bildirdi. İşlemlerini yapamayan birçok sürücü de arızaya tepki gösterdi.

Öte yandan, TÜVTÜRK sistemlerine siber saldırı olduğu yönünde iddiada bulunuldu.

Araç muayene istasyonlarındaki arıza giderildi

Araç muayene istasyonları TÜVTÜRK'te meydana gelen arıza akşam saatlerinde giderildi.

Sabah saat 09.50'de araç muayene istasyonları TÜVTÜRK'te teknik bir arıza meydana gelmiş ve istasyonların önünde uzun araç kuyrukları oluşmuştu. Sürücülerin tepkilerine neden olan arıza akşam saatlerinde giderildi ve sistemler normale döndü.

TÜVTÜRK'ten yapılan yazılı açıklamada arıza ile ilgili şu bilgilere yer verildi: ?28 Mayıs 2012 günü saat 09:50 itibarıyla yaşanan teknik aksaklık, saat 16:00 itibarıyla giderilmiş ve TÜVTURK'ün Türkiye genelindeki 193 sabit ve 73 gezici istasyonunda araç muayene hizmeti tekrar verilmeye başlanmıştır. Kuruluşumuzdan yapılan ilk açıklamada olduğu üzere, yaşanan bir günlük bu sorunun neden olabileceği yüzde 5'lik fazla ücret yükümlülükleri ile muayene tekrarı son günü kaynaklı muayene ücretlerinin TÜVTURK tarafından karşılanacağını bildirir, bu aksaklıktan dolayı değerli halkımızdan tekrar özür dileriz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber