Öğretmenin ölümüne sebep olan alkollü sürücü tutuklu yargılanacak

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2012 13:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'te geçtiğimiz hafta, matematik öğretmeni İbrahim Çiloğlu'na çarparak ölümüne sebep olan ve 88.3 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü Müzeyyen H., tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olay, geçtiğimiz hafta Güneykent Mahallesi'nde yaşandı. Müzeyyen H., hızla döndüğü virajda otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybedince, kaldırımda otobüs durağında bekleyen matematik öğretmeni İbrahim Çiloğlu'na çarptı. Çarpmanın ardından takla atan araç, yol kenarındaki boş araziye düştü. Gaziantep Özel Safa Dershanesi'nde görev yapan Çiloğlu ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazanın ardından, 88,3 promil alkollü olduğu belirlenen Müzeyyen H., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Aileyi bir kez daha yıkan bu karar sonrasında savcı, tutuksuz yargılanma kararına itiraz etti. Gaziantep 4. Sulh Ceza Mahkemesi de yapılan itirazı kabul etti.

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Müzeyyen H., polise teslim oldu.

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen sürücü, daha sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber