DELL notebook aldım, başıma gelenler

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 00:04, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Bir memurlar.net üyesinin aldığı DELL notebook sonrasında yaşadıkları...

Geçtiğimiz aylarda bir araştırma yaparak DELL marka notebook aldım.

Söylenenlere göre Türkiye desteği çok hızlı ve memnun ediciymiş. Tabi bu cümlelerin kendilerine ait olduğunu farkedememiştim.

2 ay kullandıktan sonra ekranı arıza yapan notebook'u aldığım firmaya götürdüm ve yurtdışı ücretsiz DELL teknik destek hatlarını arayarak, arıza kaydı yaptırmamı aksi taktirde cihaza Türkiye içinde hiçbir firmanın bakma yetkisi olmadığını söylediler ve şok oldum ama hattın ücretsiz oluşu dolayısıyla eve gider arar ve hallederim şeklinde düşündüm.

Fakat verdikleri 2 adet telefon numarasını yurtdışı konuşmalarına açık sabit hattımdan 3 gündür devamlı arıyorum ve 1 defa bile meşgul tonu haricinde bir ses duymadım.

Bu durum bana çok garip geldi, acaba numaraları eksik mi tuşluyorum dedim ve internet üzerinden forum sitelerinde yaptığım araştırma sonucu, DELL ürünleri kullanan arkadaşların, DELL teknik servisi ile aynı sorunları yaşadıklarını, 2-3 ay, devamlı bu telefonları aradıklarını ve hiçbir sonuç alamadıklarını duydum. DELL firması geçtiğimiz senelerde gazetelerimizde "DELLeneceksiniz..." şeklinde bir reklam yapıyordu, sanırım överek anlattıkları teknik destek hizmetlerinin insanları dellendirip mağdur duruma sokacağının haberlerini yapmak istemişler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber