CHP'de Hüseyin Çelik modeli...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 11:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

?Haluk Koç parti sözcüsü olacak!?

?CHP'nin yeni sözcüsü Haluk Koç olacak. Genel Başkan Yardımcısı olarak görev alacak ve Hüseyin Çelik modeli denenecek. Sayın Kılıçdaroğlu dün Haluk Koç'a; ben her konuda konuşarak sözün ağırlığını ortadan kaldırıyorum, sen AKP'deki gibi Hüseyin Çelik modeli gibi güçlü bir parti sözcüsü ol demiş.?

tv8'de Erkan Tan'ın konuğu www.gercekgundem.com Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş oldu. Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Yarkadaş, CHP Kurultayından çıkan sonuçlar ve CHP Kurultayının bugünkü sonuçları ile ilgili de konuştu.

?Şafak Pavey Genel Başkan Yardımcısı olacak!?

?Şafak Pavey yeni dönemde CHP Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilecek. İhsan Özkes, Melda Onur, büyük ihtimalle Aylin Nazlıaka ve Bülent Kuşoğlu da milletvekili olarak parti meclisinde yer alacak. Bugün Kılıçdaroğlu PM listesini açıkladığında milletvekillerini bizzat kendisi yazacak.

?Gürsel Tekin düşük profilli bir Genel Başkan Yardımcısı olacak!?

?Gürsel Tekin %90 ihtimalle Kılıçdaroğlu'nun isteği üzerine MYK'da yer alacak. Büyük ihtimalle düşük profilli bir genel başkan yardımcılığı görevine konulacak. Önümüzdeki süreçte bir yerel seçim var. Kılıçdaroğlu Tekin'i çok kilit bir noktaya koymak istemiyor. Çünkü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Gürsel Tekin en favori isimlerden biri. Sanırım Kılıçdaroğlu yerel seçim yaklaşırken Tekin'i Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alıp büyük ihtimalle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yapacak.?

?Melih Gökçek Ankara'dan aday gösterilmeyecek!?

?Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için de ismi öne çıkan kişi Fethi Yaşar. Zaten Melih Gökçek aday gösterilmeyecek. Geçen gün Melih Bey yağdırıyor Kılıçdaroğlu'na. 4 tane il saydı. Getirin belediye başkanlarını konuşalım dedi. Bende twitterdan Gökçek'e; Sayın Gökçek galiba Ankara'nın dışında olduğu 4 ili örnek verdiğinize göre sizde Ankara'dan aday gösterilmeyeceğinizi biliyorsunuz dedim ve sonra ses gelmedi!?

?Adnan Keskin Matkap'ın önüne geçti!?

?CHP'nin en önemli makamlarından biri de örgüt ve örgütlenmelerden sorumlu genel başkan yardımcılığıdır. Burada 2 kişinin ismi geçiyordu. Adnan Keskin ve Nihat Matkap. Ama dün gece itibari ile sanki Adnan Keskin'e eğilim ve ağırlık var. Sayın Matkap'ın kendi ili olan Hatay'daki kongre sürecinin iyi yönetememesi Kemal Bey'in biraz sinirlerini bozdu o yüzden bir arayış içine girdi. Aslında MYK'ya almak istediği isimlerden biri de Ankara Baro Başkanı Metin Feyzioğlu idi. Ama Feyzioğlu MYK'ya girmek istemediğini söyledi. Metin Feyzioğlu bugün parti meclisi listesinde yer alacak.?

?Gürsel Erol PM'ye katılmalı!?

?Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2 tane listesi olacak. Bildiğim kadarı ile bu listesini il başkanlarına Gürsel Erol dağıtacak. Dünkü kurultayın da eksiksiz bir şekilde yapılmasında da Gürsel Erol'un ciddi bir payı var ve bence Erol'u bir şekilde parti yönetimine katmalı.90 kişilik bir liste olacak ve bunun içinde de 52 kişilik gerçek anahtar bir liste olacak. O 52 kişilik anahtar listenin içinden 1180 kurultay delegesi Kılıçdaroğlu'nun parti yönetimini oluşturacak.?


İşte Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 60 kişilik liste için 100 kişiyi listesine aldı. İşte o 100 kişiden öne çıkan isimler.Anahtar listede yer alması beklenen isimler

- Adnan Keskin

- Gürsel Tekin

- Haluk Koç

- Hurşit Güneş

- Bülent Kuşoğlu

- Gülseren Onanç

- Umut Oran

- Çetin Soysal

- Yaşar Seyman

- Kültür Bakanlığı eski müsteşarı Halit Toraman

- Görevden alınan CHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Samlı

- Emekli albay Cem Hatunoğlu

- Tuğgeneral Ali Er

- İşadamı Cemal Canpolat

- İstanbul Milletvekili Sedef Küçük

- Milletvekili Şafak Pavey

- Veli Ağbaba

- Engin Altay

- Özgür Özel

- Ali Rıza Öztürk

- Gülsüm Bilgehan Toker

- Gürbüz Çapan

Platform liste

- Prof.Dr. Metin Feyzioğlu

- Prof.Dr. Sencer Ayata

- Prof.Dr. Birgün Ayman Güler

- Prof.Dr. Nur Serter

- Prof.Dr. Burhan Şenatalar

- Gürbüz Evren

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber