AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması sona erdi

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın himayelerinde düzenlenen 'AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması' sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 13:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yarışmada dereceye girenler yarın açıklanacak. Geçen yıl İstanbul'daki üniversitelerde uygulanan yarışma, bu yıl Türkiye genelinde, bünyesinde iletişim, güzel sanatlar, sanat ve tasarım fakülteleri ile ilgili meslek yüksekokullarını bulunduran 45 üniversitede gerçekleştirildi. Öğrenciler, 'TV, 'İnternet ve Sosyal Medya Uygulamaları', 'Basın ve Açık Hava Reklamı' ile 'Radyo' kategorilerinde yarıştı.

Yarışmada son eleme yarın yapılacak. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış başkanlığında toplanacak, akademisyenlerden ve profesyonel iletişimcilerden oluşan 'nihai jüri', dört kategorinin en başarılı üç eserini seçecek. Yarışmada her kategoride birincilik ödülü kazanan eser sahipleri, Brüksel ve geçen dönem AB dönem başkanlığını yürüten Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ı kapsayan bir gezi ile ödüllendirilecek. İkincilik ödülünü kazananlar ise Brüksel'i gezecek. Üçüncülük ödülünü kazanan eser sahipleri ise dizüstü bilgisayar ile ödüllendirilecek.

Nihai değerlendirme sonrasında Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, jüride yer alan akademisyenler ve profesyonel iletişimcilerle birlikte yarın Avrupa Birliği Bakanlığı Ortaköy Ofisi'nde düzenlenecek basın toplantısında kazananları açıklayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber