19 Temmuz 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul'da Harp Akademileri Komutanlığı 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı mezuniyet törenine katılacak. Törende Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da yer alacak. Gül ayrıca, Başbakan Erdoğan'ı Tarabya Köşkü'nde kabul edecek. (17.30-19.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i İstanbul ofisinde kabul edecek, Gabon Cumhurbaşkanı Ali Bongo Ondimba ile bir araya gelecek. (11.00-15.00)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesinden 11 ilden Ankara'ya gelerek İngilizce Yaz Eğitim Kampı'nı tamamlayan 250 lise öğrencisinin Ankara Turgut Özal Üniversitesi'ndeki mezuniyet törenine katılacak. (17.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Ankara'da parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ankara Rixos Otel'de Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ile Anadolu'daki 26 kalkınma ajansı arasında, Anadolu'da yerleşik Türk işadamlarının yurt dışında da ortak projeler yürütmesi amacıyla yapılacak işbirliği protokolü imza törenine katılacak. (10.00)

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Masum Türker'i makamında kabul edecek. (14.00)

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), İstanbul Çırağan Sarayı'nda düzenlenen toplantıda Gabon Cumhurbaşkanı Ali Bongo Ondimba'yı ağırlayacak. (11.00)

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, İstanbul'da Türkiye Diyanet Vakfı Fatih Çapa Yayınevi'nin, Beyazıt Meydanı'nda 31. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nın, Üsküdar'da İstanbul Şehir Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi'nin ve Güzeltepe Birlik Camii'nin açılışlarına katılacak. (10.30-11.30-14.00-17.00)

Sönmez Çimento, Türk çimento sektörü üretim ve ihracatı için önemli bir yatırıma imza atıyor. Global bir şirket olan AVIC'in inşa edeceği yatırımın Bursa'daki imza törenine Celal Sönmez, Nurettin Kutlucan, Aunde Teknik ortağı Yalçın Sünnetçioğlu ve AVIC Başkan Yardımcısı Jin Li katılacak. (11.00)

Aktif Eğitimciler Sendikası yönetim kurulu, kurulmalarına ilişkin Ankara'daki sendika genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

Hayatını kaybeden Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Ergin Orbey için Ankara Büyük Tiyatro'da tören düzenlenecek. Ergin Orbey'in naaşı Kocatepe Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrasında Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek. (11.00-13.00)

Ataması yapılmayan öğretmenler Bursa'da iki gün sürecek eylemlerinde, son KPSS'nin iptal edilmesi ve sınavsız olarak herkesin atanması için imza standı kuracak, Fomara'dan Kent Meydanı'na yürüyecek. (19.00)

Ramazan ayı sebebiyle ilk teravih namazı kılınacak, ilk sahura kalkılacak.

Bursa İznik Ayasofya Camii'nde 90 yıl aradan sonra teravih namazı kılınacak. (22.20)

Suriye'deki gelişmeler takip ediliyor.

BM Güvenlik Konseyi'nde Suriye'ye yaptırımlarla ilgili karar tasarısı oylanacak.

Alman Federal Meclisi, sünnetin yasal hale getirilmesini öngören teklifi ele alacak.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lüffi Akar, Kızılay'ın Somali'de bulunan çadır kentini ziyaret etti. Kızılay Başkanı Akar, Ramazan öncesi Türk halkına Somali için yardım çağrısında bulundu.

UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turunda, Eskişehirspor sahasında İskoçya'nın Saint Johnstone takımıyla karşılaşacak (20.00)

Londra Olimpiyatları'na katılacak Yelken Milli Takım kafilesi İngiltere'ye gidecek. Kafile, seyahat öncesi İstanbul Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (11.30)

Çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş'ta oyuncu Tomas Sivok basın toplantısı düzenleyecek. (14.30)

Beşiktaş Başkanı ve yönetimi, takımın Avusturya kampını ziyaret edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber