21/07/2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Temmuz 2012 10:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'ı kabul edecek. Erdoğan, 2012 Londra Olimpiyatlarına katılacak milli sporculara Dolmabahçe Sarayı'nda iftar yemeği verecek. (16.30/20.40)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Birlik Vakfı'nın Fatih'teki genel merkezinde düzenlenecek iftar yemeğine katılacak. (20.40)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Gaziantep'te, Şehit Yakınları Derneği'ni ziyaret edecek. Bakan Şahin ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, milletvekilleri ve belediye başkanlarının katılımıyla AK Parti İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Şahin, akşam da partisinin düzenlediği iftar yemeğine katılacak. (15.00?16.00?18.00?20.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Amasya Suluova Biyogaz Tesisi temel atma törenine katılacak. Bakan Yıldız, daha sonra Kayseri'ye geçerek şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya gelecek. (11.00?20.08)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yapımı devam eden Tarabya Tekne Park inşaatında incelemelerde bulunacak. (14.00)

EBK Genel Müdürü Ulubaş: Et ihtiyacını karşılamada ve et fiyatlarında sıkıntı yok (Özel)

Et ve Balık Kurumu (EBK)Genel Müdürü Bekir Ulubaş, hem fiyat olarak hem de ihtiyacı karşılamada ette şuan itibariyle her hangi bir sıkıntının olmadığını belirtti. Üretimdeki artışlara da dikkat çeken Ulubaş, yatırımların bu şekilde devam etmesi halinde 2-3 yıl sonra ette yaşanan arz talep açığının tamamen kapanacağı müjdesini verdi.

Cihan, KKTC'de petrol aranan İskele bölgesini görüntüledi (Özel)

Cihan Haber Ajansı (Cihan), Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO)'nın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)'nin İskele bölgesindeki sondaj çalışmalarını yerinde izledi. KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, sondaj çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

Fenerbahçe, Avusturya'daki yeni sezon hazırlıklarını Bad Erlahc tesislerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Sarı-lacivertliler, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci hazırlık maçını Ritzing Sonnensee Stadı'nda Newcastle United ile yapacak.

(11.30/20.30)

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber