Helikopter kazası şehitleri toprağa verildi/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 16:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Jandarma Hava Teknisyen Astsubay Ahmet Çağlar, son yolculuğuna uğurlandı.

ANKARA

Şehit Çağlar için Kocatepe Camisi'nde tören düzenlendi.

Törene, şehit Çağlar'ın ailesinin yanı sıra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, komutanlar ve öteki ilgililer katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, öğle namazına geçmeden önce Çağlar ailesinin yanına giderek başsağlığı dileklerini iletti.

Ahmet Çağlar, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına müteakip Cebeci Şehitliği'nde toprağa verildi.

Şehit Muhammed Şahin Manisa'da toprağa verildi

Helikopter kazasında şehit olan piyade uzman çavuş Muhammed Şahin'in cenazesi, Manisa'nın Sarıgöl ilçesi, Yeşiltepe köy mezarlığında toprağa verildi.

Şehit Ali Bozkurt Çanakkale'de toprağa verildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Yeşiltaş Karakolu'nda el bombasının patlaması sonucu şehit olan Piyade Er Ali Bozkurt için Çanakkale'nin Yenice ilçesinde tören düzenlendi.

Şehit Regaip Şahin Sakarya'da toprağa verildi

Hakkari'de şehit olan piyade uzman çavuş Regaip Şahin (25), Sakarya'da toprağa verildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, şehidin babası Hayrettin, kardeşi Esat ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, bir süre görüştü.

Şehit Ümit Akbaş İstanbul'da toprağa verildi

Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Elaçmaz köyünde 18 Temmuz'da arazi keşfinden dönen tapu kadastro memurlarına nezaret eden askerlere teröristlerin ateş açması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan jandarma er Ümit Akbaş (23), Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber