1 Ağustos 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 09:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 09.30'da Yüksek Askeri Şura üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret edecek, saat 10.30'da YAŞ toplantısına başkanlık edecek, saat 20.13'te Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in verdiği akşam yemeğine katılacak.

TBMM gündemi

- Anayasa Uzlaşma Komisyonu, saat 14.00'da TBMM Başkanı Cemil Çiçek başkanlığında toplanacak.

- CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, saat 11.00'de, Bağımsız Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, basın saat 11.30'da, MHP Denizli Milletvekili Emin Halik Ayhan, saat 12.00'da, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt saat 12.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

Başbakan Yardımcıları, Bakan ve Bakan Yardımcılarının programları

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, saat 13.00'da Benin Dışişleri Bakanı Nassirou Bako-Arifari ile Dışişleri Bakanlığı Konutu'nda görüşecek, saat 13.30'da Somali Dışişleri Bakanı Abdullah Hacı Hasan görüşecek. Davutoğlu, Ankara'daki görüşmelerinden sonra Kuzey Irak'a gidecek.

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, saat 19.00'da Esenyurt Belediyesini, saat 19.30'da Örnek Cemevi'ni edecek, saat 20.15'te Esenyurt Belediyesi iftar programına, saat 21.00'de Uhud Camii'nin açılış törenine katılacak.

- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, saat 10.30'da Güney Koreli Bakan Taeho Bark ile görüşecek, saat 11.00'da Bakan Taeho Bark ile imzalanacak serbest ticaret anlaşması imza törenine katılacak, saat 20.00'da konuk bakan onuruna resmi akşam yemeği verecek.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Güney Koreli Bakan Taeho Bark, saat 12.00'da iki ülke arasındaki sosyal güvenlik anlaşmasını imzalanacak.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, saat 16.00'da Bulgaristan Ekonomi Enerji ve Turizm Bakanı Delyan Dobrev ile görüşecek, saat 20.13'te Kayserililer Derneği'nin düzenleyeceğini iftar programına katılacak.

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun iftarına katılacak.

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, ulaştırma muhabirleriyle iftarda bir araya gelecek.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 20.30'da CHP Zeytinburnu İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programına katılacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, saat 11.00'da düzenleyeceği basın toplantısında, ?Ankara Sanayi Odası Anadolu Teknik Lisesi?nin kuruluşunu açıklayacak.

- Sudan İrşat ve Vakıflar Bakanı Muhammed Mutapha el-Yakuti, saat 14.30'da Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem'i ziyaret edecek.

- ?Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi? kapsamında, saat 10.30'da Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'in katılımıyla hayırsever Fatma Akgül ile protokol imzalanacak.

- TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi üyeleri, saat 11.00'da basın toplantısı düzenleyecek.

- Dünyaca ünlü İskoç golf turnuva oyuncusu ve 2010 Avrupa Ryder Cup Turnuva Kaptanı Colin Montgomerie, Antalya Belek'te kendi adını taşıyan The Montgomerie golf sahasının tasarımcısı Colin Montgomerie ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile birlikte Belek Maxx Royal Golf & Spa basın toplantısı düzenleyecek.

SPOR GÜNDEMİ

----------------------------------------

- 2012 Olimpiyat Oyunları Londra'da devam edecek.

- Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Romanya temsilcisi FC Vaslui ile saat 21.45'te Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

- Beşiktaş, Kırklarelispor'la oynayacağı hazırlık maçı için 09.30'da karayolu ile Kırklareli'ye gidecek ve maçın ardından İstanbul'a dönecek. Karşılaşma 17.30'da Kırklareli Atatürk Stadı'nda oynanacak.

- Slovenya PrvaLiga ekiplerinden NK Olimpija Ljubljana ile özel bir maç yapacak olan Galatasaray, sabah saatlerinde karşılaşmanın gerçekleşeceği Ljubljana kentine hareket edecek. Karşılaşma TSİ 21.00'de başlayacak.

- Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda Finlandiya ekibi KuPS Kuopio ile oynayacağı maç için Finlandiya'ya gidecek.

- Eskişehirspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'ndaki rakibi Marseille, Eskişehir'e gelecek.

- Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdürecek.

- Kulüplerin transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber