Okulda arkadaşını öldüren öğrenciye 10 yıl hapis

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 16:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Eskişehir'de bir lisede "su sıçratma" meselesi yüzünden çıkan kavgada okul arkadaşını öldüren öğrenci 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

2011 yılının Ekim ayında Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde, erkek öğrenci tuvaletinde lise 4. sınıf ile 2. sınıf öğrencileri arasındaki su atma şakası tartışmaya dönüştü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine öğrencilerden U.Y. bıçaklanarak ağırlandı. Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan U.Y., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. U.Y.'yi bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen öğrencilerden E.N. ise polis tarafından gözaltına alındı. İfadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hakkında "adam öldürmek" suçundan Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan tutuklu sanık E.N., bugün son kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, tutuklu sanık E.N.'nin 10 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Bu arada, sanık E.N.'nin sicili bozuk olduğu için daha önce okuduğu okuldan Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine gönderildiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber