Liseli gençlerden, 'örgüt üyesi olduğumuzu neden ailelerimize bildiriyorsunuz?' eylemi/ Video

Liseli-Genç Umut ve Öğrenci Kolektifleri, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nü ailelerini arayarak çocuklarının terör örgütü üyesi olduğu bilgisini verdiği iddiasıyla protesto etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan Liseli Genç Umut yanlısı grup "Aramayın biz buradayız" yazılı bir pankart açtı. Grup adına yapılan açıklamada, 30 Haziran günü Liseli Genç Umut üyesi arkadaşları Deniz Çit'in ailesinin Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Birimi tarafından aranarak emniyete çağrıldığı belirtilerek aileye üzerinde 'Deniz Çit' yazan mavi kapaklı bir dosya gösterilerek "kızınız Liseli Genç Umut adında bir örgüte üye, örgüt şuan yasal faaliyet gösterse de ileride yasal olmayan işler yapacak, bu adam öldürmeye kadar gidilecek" denildiği iddia edildi.

Açıklamada, arkadaşlarının bu konuda basına bilgi vermemesi konusunda uyarıldığı da öne sürüldü. Yapılan açıklamanın ardından ailesine bilgi verildiği iddia edilen Deniz Çit isimli genç de bir açıklama yaparak tepki gösterdi. Eylem öğrencilerin bir şarkı ile yaptıkları protestonun ardından olaysız sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber