15 Ağustos 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Suudi Arabistan ziyareti takip ediliyor. İslam İşbirliği Teşkilatı'nın 4. olağanüstü zirvesinin ikinci gün çalışmalarına katılacak Gül, İran, Mısır ve Pakistan cumhurbaşkanları ile ikili görüşmelerde bulunacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2012 Londra Olimpiyatları'nda madalya alan sporcuları ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı, Resmi Konut'ta ayrı ayrı kabul edecek. Başbakan Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile TBMM Başkanlık Konutu'nda iftarda bir araya gelecek. (14.00-16.00-19.55)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kırgızistan Ekonomi ve Rekabet Politikaları Bakanı Temir Sariev ile bakanlıkta görüşecek. (13.15)

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Mardin valiliğini ziyaret edecek, ardından şehrin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret edecek. Şahin, akşam saatlerinde vatandaşlarla iftarda bir araya gelecek.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Bursa'da, Merinos Atatürk Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftara katılacak. (20.00)

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Kırkkale'de, Makine Kimya Enstitüsü'nde iftar verecek. (20.00)

Adalet Bakanı Sadullah Ergin Amasya'da, valiliği ziyaret edecek, temaslarda bulunacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da 'Ali Usta'da düzenlenen iftara katılacak. (19.30)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize'de il koordinasyon toplantısına katılacak, şehit ve gazi aileleri ile iftarda bir araya gelecek. (15.00/19.30)

Trabzon'daki Sümela Manastırı'nda, Fener Rum Patriği Bartholomeos yönetiminde ayin yapılacak. Bartholomeos, ayinin ardından Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç ve Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ı ziyaret edecek. (09.00/13.00/16.00)

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED)'nun ?Bölgesel Kalkınma ve Kalkınma Ajansları Raporu' basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtılacak. (10.30)

Dil öğretimi için gittikleri ABD'nin Utah eyaletinde gölde boğulan Betül Eryıldırım ve Merve Tokel için Hacettepe Üniversitesi'nde tören düzenlenecek. Öğle namazının ardından Eryıldırım'ın cenazesi Bala'da, Tokel'in cenazesi ise Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek. (10.30-13.30)

Henüz Türkiye büyükelçiliğinin olmadığı Çad'a ilk altın madalyayı kazandıran Çad-Türk koleji iki ülke arasında yegane işbirliği köprüsü görevini görüyor. N'Djamena

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası grup eleme maçları öncesinde son hazırlık karşılaşmasında Avusturya ile Viyana'da karşı karşıya gelecek. (21.30)

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından başlayacak. (18.00)

Profesyonel lig takımlarının yeni sezon hazırlıkları takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber