24 Ağustos 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2012 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki tedavisine ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Düzce'de Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Akçakoca Doğalgaz Üretim Tesisleri'nde incelemelerde bulunacak. (14.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'te Şehitkamil Bülbülzade Sosyal Tesisleri'nde taziyeleri kabul edecek. Şahin, Karşıyaka'da terör saldırısı nedeniyle zarar gören iş yeri sahiplerini ziyaret edecek. (10.00-14.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da Korel Otel'de basın toplantısı düzenleyecek. Eroğlu, Afyonkarahisar Müzesi, AKÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nde ve fizik tedavi ünitesinde incelemelerde bulunacak, 96 sosyal konutun anahtar teslim törenine katılacak. Eroğlu, Çıkrık Göleti ve sulaması ile Beyyazı, Çıkrık beldeleri taşkın koruma tesisleri, Bostanlı Çiftlik Göleti ve sulaması ile Bostanlı, Kozluca köyleri taşkın koruma tesisinin temel atma törenlerine katılacak. (09.00-16.30)

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan astsubay Hüseyin Çetin Lapseki'de, uzman çavuş Soner Özdemir Osmancık'ta, uzman çavuş İsmail Zengin Savaştepe'de, uzman çavuş İbrahim Yıldız Yozgat'ta toprağa verilecek. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, şehit uzman Çavuş İbrahim Yıldız'ın cenaze törenine katılacak.

Önceki gün vefat eden Gazeteci-Yazar Altan Deliorman, Cuma namazını müteakip Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazı ardından Ulus Mezarlığı'na defnedilecek. (13.00)

38. Kütahya El Sanatları Fuarı açılıyor

Norveç'te 77 kişiyi katleden aşırı sağcı fanatik Anders Behring Brievik için karar duruşması yapılacak. Oslo

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

AVRASYA FEED

Ukrayna'da bağımsızlık bayramı kutlanıyor.

Rusya'da yaşayan gençlerin tehlikeli sporlara merakı gün geçtikçe artıyor. ?Rope jumping' adını taşıyan ve ipe bağlı şekilde yüksek yerlerden atlama aktivitesi ise bu spor dallarından en çok ilgi görenlerden biri.

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci haftası Kasımpaşa-Kardemir Karabükspor maçıyla başlayacak. (21.00)

Galatasaray ile Beşiktaş futbol takımları oynayacakları derbi maçın hazırlıklarını sürdürecek.

EuroBasket 2013 elemelerinde F Grubu'nda yer alan Türkiye, Ankara Spor Salonu'nda Portekiz ile karşı karşıya gelecek. (20.30)

UEFA Avrupa Ligi Play Off turu ilk maçında Twente'yi 3-1 yenen Bursaspor, ara vermeden ligde Pazar günü oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına baylayacak. (18.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber