Şehit babası: Diğer oğlum da hazır, onu da göndereceğim

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 15:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki saldırıda şehit olan Piyade Komando Çavuş Süleyman Güleç'in (23) babası Halil Güleç, terör örgütüne lanet yağdırdı. Gözyaşlarına hakim olamayan acılı baba, ?Diğer oğlum hazır asker, onu da göndereceğim.? dedi.

Şehit Süleyman Güleç'in acı haberi, İznik'e bağlı Müşküle köyündeki ailesine sabah saatlerinde verildi. İznik Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Gök ile İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu tarafından verilen acı haber köyü yasa boğdu. Fenalaşan anne Canan Güleç, ambulansla İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gözyaşlarına boğulan baba Halil Güleç ise güçlükle sakinleştirildi.

?DİĞER OĞLUMU DA GÖNDERECEĞİM?

Terör örgütüne lanet yağdıran baba Halil Güleç, şunları dile getirdi: ?Bizim ciğerimiz yandı, bundan sonra kimsenin ciğeri yanmasın. Hiçbir şey diyecek halim yok. En son cuma günü görüştük. 'Kelle koltuğumuzun altında duruyor, hep dağda duruyoruz, hep dağda duruyoruz' dedi. Hep iyi olduğunu söylüyordu, başka bir şey söylemiyordu. Cenab-ı Allah en kısa zamanda bu teröristlerin ayaklarını kaldırsın, başka da diyecek bir şeyim yok. Küçük kardeşi de muayene oldu, hazır asker. Onu da göndereceğim.?

?ONLARIN HAKKINDAN BİZ GELİRİZ?

Akrabası Muhammet Tekin ise ülkeyi yönetenlere seslenerek, şunları dile getirdi: ?Geriye dönsünler ecdadının ettiklerine bir baksınlar. Bu millet Çanakkale'ye yedi düveli gömdü. 4 tane çapulcunun hakkından gelemiyorlar. Beceremiyorlarsa bıraksın gitsinler, becerenler mutlaka vardır, bunu da bilsinler. Bu millet boş değil. Sayın Başbakan hangi yüzle çıkıp hala onlara kardeşim diyor. Kardeşleri biziz esas. Onun kardeşim diyeceği kişiler Türk milletidir. Gelsinler de bu şehit ailesinin halini bir görsünler. Şunu bilsinler ki bu millet sahipsiz değildir. Onların hakkından biz geliriz, vallahi de geliriz, billahi de geliriz.?

?ASKERE GİDİP PKK'LILARI ÖLDÜRECEĞİM?

Mart 2013'te askere gidecek olan şehit kardeşi Güleç Güleç de şunları kaydetti: ?Dün akşam mesaj atmış kardeşim 'Ben iyiyim, babama söyle' diye. Mart'ta ben de gideceğim askere, o PKK'lıların hepsini öldüreceğim.?

Anneannesi Zeliha Işık da gözyaşları içinde, ?Kurbana gelecekti tatlı kuzum. Tatlı Süleyman'ım, yandık cayır cayır. Kurbana gelecekti, gelemeyecek tatlı kuzum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber