Kopya skandalın kilit ismi konuştu:?Başka A.K.'yi kastettim'

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 06 Eylül 2012 09:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

6 Mayıs'ta yapılan sınavın iptaliyle sonuçlanan tartışmaların fitili 13 Mayıs'ta ateşlendi. ?memurlar.net? adlı internet sitesinde ?rozmorin? rumuzlu kullanıcı, 13 Mayıs tarihinde ?birinci A.K. olacak? diye yazdı. Sınav sonuçlarına göre Ahmet Kahrıman birinci oldu. Herkesin merak ettiği ?rozmorin? rumuzlu kullanıcının Tarsus Belediyesi'nin Meclis Üyesi Avukat Mehmet Emin Yıldızbakan olduğu ortaya çıktı.

VATAN'ın ulaştığı Yıldızbakan, ?Evet o yazıyı ben yazdım ama başka bir A.K.'yı kasettim. Birinci olan Ahmet Kahrıman'ı kastetmedim? dedi. Yıldızbakan, ?O kullanıcı adı benim değil bir yakınımın kullanıcı adı ama ben yazdım. Sadece tahminde bulundum? dedi. ?4 Haziran'da sınav sonucu açıklandıktan sonra aynı rumuzla ?İşte A.K. kazanacak dedim A.K. kazandı diye yazdınız? hatırlatmamız üzerine ise Yıldızbakan, ?Onu ben yazmadım? demekle yetindi. Sınavdan 7 gün sonra A.K. kazanacak diyen ve dikkatleri üzerine çeken Yıldızbakan, ?Beni savcılıktan aramadılar? dedi. VATAN'ın ulaştığı Yıldızbakan'ı, savcılık kanalından hiçbir yetkilinin aramaması ise dikkat çekti.

2009 yerel seçiminde Ak Parti'den Belediye Meclisi üyesi seçilen Yıldızbakan, şu anda Meclis'in bağımsız üyesi. Yıldızbakan, 2011 yılında sınavı kazandığını ancak mülakatta elendiğini belirterek, mülakata girmeden önce partiden istifa ettiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber