Polisleri molotofla yaralayan zanlıya, 24 yıl hapis cezası

Mersin'de sivil polis aracına molotoflu saldırı düzenleyerek 2 polisin yanarak yaralanmasına neden olan yaşı 18 yaşından küçük zanlıya 24 yıl hapis cezası verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 16:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adam öldürmeye teşebbüsten mahkum olan Hasan Ş.'nin daha önce de terör örgütü lehine düzenlenen eyleme katılmaktan 2 defa yakalandığı, ancak mahkeme tarafından ?Çocuk Korumu Kanunu? nedeniyle serbest bırakıldığı öğrenildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz yıl 1 Kasım'da Akdeniz ilçesi Siteler Polis Merkezi'ne ait sivil polis otosunun Şevket Sümer Mahallesi 5993 sokak üzerinde Molotof atılarak yakılması ve 2 polis yanarak yaralandığı olayla ilgili çalışmalar yaptı. Yapılan çalışmalar şüphelilerden Hasan Ş. (17) yakalandı. Sona eren mahkeme sonucu Hasan Ş., ' adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hasan Ş.'nin daha önce de terör örgütü lehine düzenlenen eyleme katılmaktan 2 kez yakalandığı ancak, 'Çocuk Kuruma Kanunu' nedeniyle serbest bırakıldıkları ifade edildi. Öte yandan Hasan Ş.'nin ailesinin ise karara itiraz ederek temyize gittiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber