Amasya'da askeri araç devrildi: 6 yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2012 13:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Amasya'nın Taşova ilçesinde zırhlı askeri aracın (Shortland) şarampole devrilmesi sonucu 5'i askeri personel olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Askeri zırhlı araç, Taşova ilçesi, Destek kasabasından ilçe merkezine hareket halindeyken, Çaydibi köyü yakınlarında araç sürücüsü Er Durmuş Ali Algü'nün araç hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada, sürücü Er Ali Algü, Astsubay Osman Özdal, Uzman Çavuş Fatih Erdoğdu, Er Hasan Üner, Er Uğur Özcan ve işlediği bir suçtan dolayı yakalanarak tutuklanan sivil vatandaş Güven Ö. yaralandı. Yaralılar, Taşova Devlet Hastanesi ile Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Konuyla ilgili Amasya Valisi Abdil Celil Öz yaptığı açıklamada, ?Sabah saatlerinde yakalamalı bir vatandaşı alan jandarma ekibimiz yolda trafik kazası geçirdi. Burada beş askeri personelimiz ve yakalanan vatandaşımız kazada yaralanıyor. Yaşanan kazada çok ciddi bir yaralanma yok, ancak yaralı uzman çavuşun beyninde zedelenme olabilir endişesiyle ve iki personelimizi Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler. Tedavileri devam ediyor. Şu an için hayati bir risk gözükmüyor.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber