12 Eylül 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti kapsamında Kebele ve Şeki şehirlerinde incelemelerde bulunacak, akşam saatlerinde Ukrayna'nın başkenti Kiev'e gidecek.

Başbakan yardımcıları ve bakanların programları

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, saat 17.00'da Avrupa Birliği Bakanlığı Ortaköy Ofisi'nde Lefke Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Mehmet Hasgüler'i kabul edecek.

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kazakistan'ın başkenti Astana'da Asya'da İşbirliği ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı (AGİK/CICA) Dışişleri Bakanları 4. toplantısına katılacak.

- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, saat 09.30'da Van Urartu Müzesi'nin temel atma törenine katılacak.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, saat 10.00'da ''Genç İstihdamının Desteklenmesi Operasyonu'' tanıtım toplantısına katılacak.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 11.00'de partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek.

- BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Ülkücüler Komisyonu Başkanı Remzi Çayır, saat 10.00'da Ulucanlar Cezaevi önünde bir basın açıklaması yapacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Şehit Polis Memuru Bülent Özkan için saat 11.00'da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde resmi tören düzenlenecek. Şehit polisin cenazesi Sultançifliği Cebeci Mahallesi Merkez Camii'nde öğlen namazının ardından Edernikapı Şehitliği'ne defnedilecek.

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, saat 10.30'da Anadolu Hisarı Tesisleri'nde ?Türkiye'de Denizcilik Eğitim ve Öğretimin Geliştirilmesi? adlı AB Eşleştirme Projesi açılış programı yapılacak.

- Marmara Belediyeler Birliği eğitimleri kapsamında saat 14.00'da Birlik Merkezinde Protokol Danışmanı Mehmet Emin Öztürk tarafından ?Telefonla Konuşma Teknikleri ve Protokol' eğitimi verilecek.

- CHP İstanbul Örgütü 39 ilçe başkanlığında saat 19.00'da eş zamanlı paneller düzenleyecek

- Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü, Piyasa Gözetim ve Denetim ekipleri, saat 11.00'da İSTOÇ'ta denetim yapacak.

- DİSK Genel Başkanı Erol Ekici, saat 12.30'da 12 Eylül askeri darbesinin 32 yılı nedeniyle basın açıklaması ve oturma grevi yapacak.

- 78'liler Birliği ve Dayanışma Derneği, Ankara'da saat 18.30'da bir basın açıklaması yapacak, Eğitim-Sen saat 13.45'de bir basın açıklaması yapacak, TMMOB Mimarlar Odası, saat 11.00'da bir basın toplantısı düzenleyecek.

SPOR GÜNDEMİ

-------------------------------------

- Galatasaray Spor Kulübü Eylül Ayı Divan Toplantısı, saat 13.30'da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılacak.

- 5. Uluslararası Rixos Cup Basketbol Turnuvası'nın basın toplantısı saat 13.00'da Antalya'da Rixsos Otel'de gerçekleştirilecek.

- 5. Uluslararası Rixos Cup Basketbol Turnuvası karşılaşmaları Antalya Atatürk Spor Salonu'nda Banvit ? Unics Kazan (18.00)- Beşiktaş ? Cibona Zagrep (21.15) oynanacak.

- Galatasaray, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını saat 18.00'de gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

- Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 18.00'de basın açık yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Beşiktaş, Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarını saat 17.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Hentbol Yılın Ödülleri Töreni saat 19.00 Tarabya-Cent Koleji Tesisleri'nde yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber