Afyonkarahisar'daki patlama anının ilk kez sesli görüntüsü ortaya çıktı / Video

Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen ve 25 askerin şehit düştüğü patlama anı ve sonrasında yaşanan panik, özel halk otobüsünün içindeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Eylül 2012 21:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda 5 Eylül'de meydana gelen ve 25 askerin şehit düştüğü patlamanın görüntüleri ortaya çıktı. Patlama anı ve sonrasında yaşanan telaş, özel halk otobüsüne ait kameralara saniye saniye yansıdı

İŞTE O ANLARIN GÖRÜNTÜSÜ

Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda meydana gelen ve 25 askerin şehit olduğu patlama, Afyonkarahisar'da hizmet veren özel halk otobüsü firması Şanlı Ulaşım A.Ş.'ye ait bir otobüsteki kameralar tarafından kaydedildi. Otobüsün içini gösteren iki kameraya, Ataköy-Kışlacık seferini yapan otobüsün şoförünün telaşı yansıdı. Kamera kayıtlarına göre saat 21.08'de otobüsün önünde önce bir ışık beliriyor. Ardından güçlü bir patlama sesiyle otobüs sallanıyor. Ortalıkta bir anda tozlar uçuşurken, etraftan bağırış sesleri geliyor. Otobüsün şoförü ise telaşla önce otobüse girip çıkıyor. Sonra da "Ataköy'de askeri mühimmatta patlama oldu" diyere bağırıyor. O anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber