15/09/2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 11:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bosna-Hersek'teki temaslarının ikinci gününde mevkidaşı Vjeskoslav Bevanda ile bir araya gelecek. Merhum Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç ve Saraybosna'nın Kurucusu İsa Bey İshakoviç'in mezarlarını ziyaret edecek olan Erdoğan, Saraybosna Üniversitesi'nde de konuşma yapacak. Erdoğan, şehirde Türk girişimciler tarafından açılan iki ayrı üniversiteyi de ziyaret edecek. Başbakan Erdoğan, İsa Bey İshakoviç ödülünü aldıktan sonra Türkiye'ye hareket edecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Uluslararası Kalecik Karası Festivali'nin açılışına katılacak. (11.00)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bartın'da partisinin il teşkilatını ziyaret edecek. (16.15)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Bursa'da Bahçeşehir Üniversitesi'nin düzenlediği ?Siyaset Okulu Bursa' programına katılacak ve Osmangazi İlçe Danışma Meclisi'ne iştirak edecek. Tüm Kadın Kolları'nın düzenlediği Arakanlı Müslümanlar yararına düzenlenen kermesin açılışını yapacak olan Arınç, Mustafakemalpaşa'da da temel atma törenine katılacak. (11.00-18.00)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Ankara'da TOBB ETÜ Üniversitesi'nin yeni eğitim yılı açılış törenine katılacak. (10.30)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Van'da, kentsel dönüşüm sektör buluşması programına katılacak. (10.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Konya'da MÜSİAD Genel İdare Kurulu Toplantısı'nın açılış töreni ile 'Bölgesel Kalkınma' konulu toplantıya katılacak, Seydişehir'de incelemelerde bulunacak, devlet hastanesinin temelini atacak. (10.00-19.30)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Çanakkale'de 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi binası ile Mehmet Akif Ersoy heykelinin açılışını yapacak, Hamidiye Tabyaları'nda incelemelerde bulunacak. (11.30-14.30)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman'da çeşitli temaslarda bulunacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, İstanbul Sultangazi'deki Gazi Polis Merkezi'ne yapılan saldırıda şehit olan polis memuru Bülent Özkan'ın ailesini ve Gazi Polis Merkezi'ni ziyaret edecek. (14.15-15.00)

Tunus Başbakanı Hammadi El Cibali Bursa'da temaslarda bulunacak.

2. Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali (FotoFest), Cumhuriyet Caddesi İnönü kavşağındaki yürüyüşle başlayacak. Festival kapsamında Zaman foto muhabirlerinin 5 farklı ülkede çektiği 'Arap Baharı' fotoğrafları da Ertuğrul Bey Meydanı'nda sergilenecek. (16.00)

Alevi Kültür Dernekleri Bursa Şubesi ?Din, Hümanizma, Ahlak' konulu panel düzenliyor. Panele konuşmacı olarak İhsan Eliaçık, Eren Erdem ve Erdoğan Aydın konuşmacı olarak katılıyor. (14.30)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (11.00)

Ukrayna'da temaslarda bulunan, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 9. Yalta Avrupa Stratejisi Toplantısı'nda 'Avrupa'nın Geleceği' başlıklı oturuma katılacak.

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Antalya Valiliği'ni ziyaret edecek. (15.00)

Spor Toto Süper Lig'de 4. Haftası'nda Kasımpaşa, Gaziantepspor'u; Bursaspor Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak. (18.00-20.30)

Fenerbahçe taraftarları, kaptan Alex de Souza'nın heykelini, İstanbul Yoğurtçu Parkı'nda düzenlenecek organizasyonla açacak. (11.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber