26 Eylül 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Suudi Arabistan İslami İşler, Vakıflar, Davet ve İrşat Bakanı Salih bin Abdulaziz ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (18.00)

İzmir'de vefat eden Türk Halk Müziği sanatçısı Neşet Ertaş'ın cenazesi, memleketi Kırşehir Ahi Evran Camii'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. Cenaze törenine, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. (16.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, SETA Vakfı tarafından hazırlanan ?Kredi Derecelendirme Kuruluşları: Alternatif Arayışlar' raporunun tanıtım toplantısına katılacak. (11.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, ?Türkiye-Cezayir Karma Ekonomik Komisyon (KEK) 10. Dönem Toplantısı' öncesinde, Cezayir Enerji ve Madenler Bakanı Youcef Yousefi ile bir araya gelecek. Görüşme sonrasında komisyonun resmi açılış töreni yapılacak. İki bakan, daha sonra Karma Ekonomik Komisyon 10. Dönem Toplantısı Mutabakat Zaptı'nı imzalayacak. (10.30-11.00-18.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 2012-2013 Akademik Yılı açılış törenine katılacak. (10.00)

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli'de sanayi odası meclis toplantısına katılacak. (10.30)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Başkent Öğretmenevi'nde ?Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri' törenine katılacak. (09.30)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü'nce, yüksek lisans programları mezunlarının diploma törenine katılacak. (10.00)

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, vefat eden kayınvalidesi Naciye Şener'in, Bursa Emir Sultan Camii'ndeki cenaze törenine katılacak. Törene, Binali Yıldırım ve Faruk Çelik'in yanı sıra çok sayıda bakanın katılması bekleniyor. (16.30)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Samsun'da partisinin il başkanlığında basın toplantısı yapacak. (11.00)

Tunceli'deki patlamada ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

TUSKON, İstanbul'daki toplantıda, ?Türkiye-Çin Halk Cumhuriyeti Ticaret ve Yatırım Forumu'nu organize edecek. (10.00)

İETT'nin, 250 adet dizel yakıtlı solo tip otobüs ihalesini kazanan Otokar ile İETT arasında sözleşme imzalanacak. (11.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (11.00)

10. Bursa Tarım Fuarı, Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM)'nde açılacak. (12.00)

Gıda işleme ve paketleme firması Tetra Pak, Türkiye'deki faaliyetlerinin 40. yılını İzmir Fabrikası'nda düzenleyeceği etkinlikle kutluyor. (12.30)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun BM Genel Kurulu 67. dönem toplantıları kapsamındaki temasları takip ediliyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Euro Bölgesi'nde yaşanan finansal zorluklara rağmen Euro'nun yaşayacağını öngördüğünü söyledi.

Amerikan basını, Çin'in ilk uçak gemisi olarak hizmete giren Varyag (Liaoning) ile ilgili olarak, ?gereksiz bir harcama? yorumunu yaptı.

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

AVRASYA FEED

Rusya'da bir köylünün otomobiline yüklediği otlarla trafikte hızla yol alması görenleri şaşkına çevirdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur maçlarına; aralarında Orhangazispor-İstanbul BBSK, İstanbulspor-Kasımpaşa, K. Karabükspor-Gümüşhanespor, MP Antalyaspor-Menemen Belediyespor ve Gaziantepspor-Emrespor gibi Süper Lig takımlarının da bulunduğu 12 karşılaşma oynanacak (14.30/15.30/18.00/20.30)

Beşiktaş, yeni dönem formalarını İstanbul Swissotel'de düzenlenecek bir balo ile tanıtacak. (19.00)

Galatasaray Spor Kulübü Kürek Takımı'nın yeni techizat teslim töreni Kalamış'ta yapılacak. (18.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber