Öğretmen kimliğini kulanan sapık küçük öğrencilere cinsel istismarda bulundu

Akıllara durgunluk veren "cinsel istismar" olayında, İstanbul'un Anadolu yakasının lüks semtlerindeki 3 ilk öğretim okulunun yaşları küçük kız öğrencilerini hedef aldı.

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 07:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SEDEF ŞENKAL DEMİR - AHT/ ÖZEL

Akıllara durgunluk veren "cinsel istismar" olayında, İstanbul'un Anadolu yakasının lüks semtlerindeki 3 ilk öğretim okulunun yaşları küçük kız öğrencilerini hedef aldı.

Tokat'ta inşaat işçisi olarak çalışan 25 yaşındaki Özgür Özpınar, Kalamış Şehit İlköğretim Okulu öğretmenleri A.Y., A.T ve H.E. adına 2012 yılı başında resimlerini, kimlik ve diğer bilgilerini kullanarak Facebook sayfaları açtı.

Ardından da bu üç okulda okuyan ve yaşları 11 ila 13 arasında değişen toplam 20 kız çocuğuna arkadaşlık teklifi gönderdi. 7'sini ise "Sen başarılı bir öğrencisin. Milli Eğitim'den gelecek yetkiliye sen çiçek vereceksin. Ancak giyeceğin kıyafeti belirlememiz lazım. Özellikle beyaz giymelisin" diyerek kamera karşısında sandalye üzerine çıkartarak soyundurdu. Kız çocuklarından özellikle iç gösteren beyaz renk elbise giymesini isteyen zanlı, ailelerin şikayeti üzerine yakalandı.

Kadıköy 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, velilerin avukatları cinsel istismara maruz kalan küçük kızların gerekirse psikolog eşliğinde mahkemede ifade vermesini istedi.

64 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Duruşmada çocuklara sadece kıyafetlerini değiştirttiğini, sadalyeye çıkmalarını istediğini ancak asla kilotlarını çıkarmaları istemediğini savunan sanık Özgür Özpınar, "Pişmanım tahliyemi istiyorum" dedi. Ancak mahkeme tahliye talebini reddetti. Savcılığın hazırladığı iddianamede 7 çocuğa basit cinsel istismarda bulunan, 4 öğretmenin de kişisel verilerini hukuka aykırı olarak elde edip kullanan sanık hakkında 21 yıldan 64 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber